Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Ken jij onze flexibele alu tent verhuur al?

Bij onze alu tent verhuur kan je terecht voor een accommodatie voor elk evenement. Of het nu gaat om een tent voor een bruiloft of een zakelijke beurs, een alu tent is overal voor geschikt! Ook voor bedrijfsoplossingen is de alu tent de perfecte kandidaat. Met zijn strakke uitstraling past hij overal bij en is het eigenlijk geen tent meer te noemen. En dan kunnen we hem ook nog helemaal voor je op maat maken! Zo huur je altijd een alu tent die aansluit bij al je wensen. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die je hebt met een alu tent.

Een tent op maat bij onze alu tent verhuur

Met onze alu tent verhuur leveren we graag jouw alu hal op maat. Onze Aluhal is een tent met aluminium wanden, waardoor hij een strakke uitstraling krijgt. We hebben veel verschillende opties bij de alu tent, zoals transparante of gekleurde wanden of dubbele deuren. Daarnaast kunnen we de tent leveren met full-colour bedrukte zeilen. De alu hal is helemaal op maat te maken. Je kan al een alu hal huren vanaf 3 bij 5 meter, maar ook een hal van 30 bij 50 meter behoort tot de opties. Ook zijn er diverse mogelijkheden qua hoogte. Doordat er een vrije overspanning zonder middenpalen is, kan je de ruimte onder de tent optimaal benutten.

Welke mogelijkheden biedt een alu tent?

De Auhal is toch wel onze meest veelzijdige tent te noemen. Deze tent kan namelijk óveral voor worden ingezet. Het is een perfecte feestlocatie waarin je zowel feesten met 10 als 10.000 gasten kunt organiseren. Maar ook voor een beurs of zakelijk evenement is deze tent de perfecte locatie. Daarnaast heeft de alu hal al veel ondernemers geholpen als tijdelijke bedrijfsoplossing. Tot slot is het de perfecte tent om een schaatsbaan, zwembad of andere sportaccommodatie mee te overdekken. Geen uitdaging is onze alu tent te groot.

Een veilige tent als uitgangspunt bij onze alu tent verhuur

Naast alle mogelijkheden van onze Auhal, staat natuurlijk de veiligheid van de tent voorop. De alu tent is namelijk gemaakt van de beste materialen en wordt altijd opgebouwd door onze gecertificeerde medewerkers. Huur je meerdere tenten en/of ook je tentvloer bij ons? Ons team bouwt jouw hele evenemententerrein op, zodat dat jij hier geen omkijken naar hebt. Zo weet je zeker dat alle tenten correct zijn gemonteerd en kan je zorgeloos genieten van alle gebruiksmogelijkheden. Bij vragen zijn we altijd bereikbaar, ook als we niet op jouw locatie aanwezig zijn.

Ontdek alle tenten van Donselaar Tenten

Naast onze alu tent verhuur kan je voor nog veel meer mooie tenten bij ons terecht. Want hoewel onze alu tent de meest veelzijdige is, is de rest van onze tenten ook zeker een kijkje waard. Van alle tenten voor jouw festival tot een beurs, we leveren ze graag voor je. We zijn uniek in onze grote voorraad, waardoor we altijd snel een tent op maat kunnen leveren. Heb je dus op korte termijn een tent nodig, neem dan vandaag nog contact op! Natuurlijk kan je ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Stoke City
Logo Free Your Mind
Logo Dance Behind The Wall
Logo Douwe Egberts

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat