Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Een aluhal is de veelzijdige oplossing voor jouw evenement of bedrijf

Onze aluhal is de meest veelzijdige tent uit ons assortiment. Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar onderdak voor jouw gasten? Dan kan je met de aluhal alle kanten op. Van enkele honderden gasten tot wel 10.000 mensen biedt deze tent onderdak. Maar ook als bedrijfsoplossing is de aluhal een geschikte optie. Gebruik hem bijvoorbeeld als (tijdelijke) showroom, opslagplaats of overkapping. Door de verschillende mogelijkheden in maat en kleur, is de aluhal voor allerlei gelegenheden de ideale optie. Met een stevig aluminium frame is deze hal bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn er geen middenpalen, zodat er in de hal vrij zicht is.

Je kan bij ons terecht voor een aluhal in alle kleuren en maten

Wat de aluhal zo divers maakt, is dat zowel de grootte als de kleur kan worden aangepast aan jouw wensen. We kunnen hem namelijk in de lengte per 5 meter verlengen en daardoor zo lang maken als je wilt. De tent wordt standaard geleverd met wit zeil, maar ook andere kleuren of harde wanden met glaspanelen behoren tot de mogelijkheden. De aluhal is daardoor ook zeker geschikt voor chiquere gelegenheden, zoals een bruiloft, receptie of een open dag.

Eén dag huren of één jaar? De keuze is aan jou

Wil je deze veelzijdige tent voor één dag gebruiken of heb je hem als opslagruimte voor één of meerdere jaren nodig? Je kunt de aluhal zolang huren als nodig is. Ook als je halverwege de huurperiode van gedachten verandert, is dat geen enkel probleem en verlengen we de huurperiode. Heb je binnen korte tijd een tent nodig? In de meeste gevallen kunnen wij een tent al binnen een week na de offerteaanvraag voor je opbouwen. Want ook het opbouwen en afbreken van onze tenten regelen wij voor je. Op deze manier is jouw snelle oplossing binnen handbereik!

Ook een geschikte vloer wordt door ons verzorgd

Als je een aluhal bij ons huurt, zit er geen standaard vloer bij. Maar die kunnen we uiteraard wel voor je regelen! De meest geschikte vloer voor een aluhal is onze systeemvloer. Deze vloer wordt waterpas gelegd, waardoor hij zeer geschikt is voor allerlei evenementen. Een andere optie is een houten vlondervloer, deze wordt direct op de ondergrond gelegd. Waar bij bijvoorbeeld een festival de houten vlondervloer een prima optie is, kan je bij toepassingen voor bijvoorbeeld een bedrijf beter kiezen voor een systeemvloer. En ook het leggen van de vloer wordt uiteraard door ons vakkundige team geregeld.

Service van begin tot eind

Een tent huren bij Donselaar Tenten betekent altijd volledige service van begin tot eind. Zo denken we graag met je mee over de meest geschikte tent voor jouw doeleinden. Door ons uitgebreide assortiment aan tenten is er altijd een passende oplossing voor jouw evenement of bedrijf. Via onze website vraag je gemakkelijk een offerte aan en zo weet je direct waar je aan toe bent. Benieuwd wat we voor jouw organisatie of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Dance Behind The Wall
Logo Mysteryland
Logo Pinkpop

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat