Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een Aluhal kopen van de beste kwaliteit

Wil je een Aluhal kopen die op alle fronten aan jouw wensen voldoet? Welkom bij Donselaar Tenten! Dankzij onze jarenlange ervaring in de tentenwereld maken we een Aluhal die jouw verwachtingen zelfs overtreft! Je hebt bij ons alle vrijheid wat betreft maatvoering, materiaal, maar ook in kleuren en andere zaken. Daarnaast ontwerpen en produceren wij de Aluhal niet alleen, maar zorgen desgewenst ook voor het transport en de opbouw op jouw locatie. Je hebt hier dus helemaal geen omkijken naar. Een Aluhal kopen bij Donselaar Tenten is van begin tot eind een zorgeloos proces!

Een volledig op maat gemaakte Aluhal kopen

Ben je van plan een Aluhal te kopen, dan is het natuurlijk belangrijk dat deze in de juiste maat wordt geleverd. Is er een kleine Aluhal nodig of willen jullie juist enorme oppervlaktes overdekken? Bij Donselaar Tenten produceren we onze tenten zelf en ook jouw Aluhal kunnen we daardoor helemaal op maat maken. Ideaal, want zo kunnen we precies dat formaat leveren wat jij wilt. Uiteraard zijn er gangbare formaten die je kan kiezen, maar ook voor een prachtige maatwerktent draaien we onze hand niet om. Heb je specifieke wensen en wil je met iemand overleggen? Onze adviseurs staan uiteraard voor je klaar.

Ontdek de mogelijkheden van onze Aluhallen

De toepassingen van een Aluhal zijn er eigenlijk teveel om op te noemen. Want deze praktische aluminium tent is de perfecte oplossing voor tal van gelegenheden. Onze Aluhallen worden door ondernemers onder meer ingezet als showroom, opslagruimte, werktent en zelfs als tijdelijke kantoorruimte. Ook is een Aluhal de perfecte tent voor evenementen. Van zakelijk evenement tot festival, deze tent misstaat op geen enkele locatie! In combinatie met een nette vloer zoals de systeemvloer is het bijvoorbeeld een perfecte locatie voor zakelijke evenementen. Wordt de tent het onderdak voor gezellige feesten? De houten vlondervloer is in dat geval een perfecte keuze.

Offerte aanvragen

Een Aluhal kopen van de hoogste kwaliteit

Voor welk doeleinde je een Aluhal ook koopt: kwaliteit is belangrijk. Niet alleen omdat een hoge kwaliteit een lange levensduur betekent, maar ook omdat de veiligheid in een tent van groot belang is. De basis van de Aluhal is een sterk aluminium frame met brandvertragend PVC-doek. Bij Donselaar Tenten kiezen we zonder uitzondering voor hoge kwaliteit. De tenten worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Uiteraard voldoen de tenten aan alle veiligheidsvoorschriften en wordt er bij elke tent een tentboek geleverd met constructieberekeningen en alle technische details over jouw Aluhal.

Volop keuze in materiaal en maatvoering

Bij Donselaar Tenten vinden we het belangrijk dat jouw Aluhal helemaal aansluit bij jouw wensen. Daarom maken we, naast onze standaard maatvoeringen, ook volledige maatwerktenten. Kies zowel jouw eigen formaat als extra opties zoals dubbele deuren en hemelbekleding. Ook qua wanden zijn er verschillende mogelijkheden zoals harde wanden of glaswanden. Standaard wordt het tentzeil van de Aluhal gemaakt van wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek. Maar er is ook de mogelijkheid te kiezen voor bijvoorbeeld harde wanden of glaswanden. En niet alleen transparante wanden, ook een transparant dak behoort tot de mogelijkheden!

Aluhal Kopen

Vragen? We komen graag langs op jouw locatie

Ben je benieuwd of het ook op jouw locatie mogelijk is een Aluhal te plaatsen? Onze adviseurs komen graag bij je langs om alle opties te doorlopen. De Aluhal kan bijvoorbeeld op allerlei ondergronden worden geplaatst. Staat de tent op bijvoorbeeld gras, dan wordt deze met haringen in de grond verankerd. Op asfalt of een vergelijkbare ondergrond wordt er gebruik gemaakt van ballastblokken. Wordt er een systeemvloer in de tent gelegd, dan fungeert deze als verankering van de tent. Interesse in een locatiebezoek? Laat het even weten!

Waar mogen we jouw Aluhal opbouwen?

We vinden het belangrijk dat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het kopen van jouw Aluhal. Een Aluhal kopen moet immers een fijne ervaring zijn, zonder zorgen! Daarom ontlasten we je niet alleen door mee te denken over de juiste tent, maar leveren we ook in de rest van het proces de beste service. Onze ervaren montagemedewerkers kunnen jouw Aluhal namelijk voor je opbouwen, waardoor je zeker weet dat deze staat als een huis. We bouwen onze tenten zowel in binnen- als buitenland voor je op! Uiteraard verzorgen wij ook het transport met onze eigen trucks, zo kunnen we alles perfect op elkaar afstemmen.

Een snelle levering van jouw nieuwe Aluhal

Nu een tent bestellen en er vervolgens maanden op moeten wachten? Daar zouden wij ook van balen. Daarom zorgen we ervoor dat jouw Aluhal altijd snel geleverd wordt. Dankzij een grote voorraad tenten en een eigen productiehal, kunnen we deze snelle productie vrijwel altijd garanderen. Natuurlijk duurt de productie van een volledige maatwerktent langer dan het kopen van een tent met standaard maten, maar in beide gevallen kan je rekenen op een korte levertijd. In spoedgevallen kunnen onze tenten zelfs binnen enkele dagen bij jou op locatie staan. Benieuwd naar de precieze levertijd van jouw tent? Neem even contact op!

Aluhal Kopen

Ontvang snel jouw offerte op maat

Benieuwd naar de kosten van één van onze veelzijdige Aluhallen? Via onze website kan je heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook hierin schakelen we uiteraard snel, waarbij we je zo snel mogelijk een passende aanbieding doen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Offerte geaccepteerd? Dan gaan we direct aan de slag met het samenstellen van jouw ideale Aluhal!

Een persoonlijk advies bij het kopen van een Aluhal

Een Aluhal kopen is een investering waar jullie jaren plezier van willen hebben. Belangrijk dus dat deze stoere aluminium tent straks aan al jullie wensen voldoet. Donselaar Tenten heeft ervaren adviseurs die al talloze particulieren én ondernemers hebben mogen adviseren. Wij denken dan ook met plezier van begin tot eind met je mee. Wil je weten wat voor tent het beste past bij het gebruiksdoel wat je voor ogen hebt? Of twijfel je of een Aluhal ook bij jullie op locatie kan worden opgebouwd? Je kan altijd volledig vrijblijvend contact met ons opnemen voor een advies op maat. Staat één van onze Aluhallen binnenkort op jouw terrein te schitteren?

 

Wij werken voor:

Logo Douwe Egberts
Logo Vitesse
Logo Wantijpop
Logo Volkswagen

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat