Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

De bar overkapping die voldoet aan jouw wensen

Bij Donselaar tenten hebben we de bar overkapping die past bij al jouw wensen. Een bar overkapping is niet alleen handig om te zorgen dat het barpersoneel droog staat, het dient daarbij direct als opvallend herkenningspunt voor de gasten. Een goede en opvallende baroverkapping is dus onmisbaar. Bij Donselaar Tenten hebben we diverse mogelijkheden om jouw ideale bar te creëren. Onze stretchbarren bieden namelijk tal van mogelijkheden voor het aankleden van jouw bar. Met hun chique uitstraling passen ze perfect bij elk evenement.

Volop keuze voor jouw bar overkapping

Het uitzoeken van een bar overkapping is vaak één van de vele keuzes die gemaakt moet worden bij het organiseren van een evenement. Je wilt er dus niet teveel tijd aan kwijt zijn, maar ondertussen moet de overkapping natuurlijk wel bij de rest van het evenemententerrein passen. We denken graag met je mee over de juiste invulling van jouw bar. Je kan namelijk kiezen uit de kleuren zand, rood, zwart en taupe. Daarnaast zijn er ook diverse oppervlaktes beschikbaar, waardoor er altijd een passende optie is voor jullie bar. Naast de stretchbar is ook onze pagodetent een geschikte optie voor een sfeervolle bar overkapping. 

Een fijne werkomgeving voor het barpersoneel

Een belangrijk aspect van de bar overkapping is het creëren van een fijne werkplek voor het barpersoneel. Natuurlijk moet de overkapping daarvoor hoog genoeg zijn. De nokhoogte van de stretchbar is 4 meter en de pagodetent is zelfs nog hoger dan 4 meter. Daarnaast hebben we geschikte tentvloeren beschikbaar, waardoor het personeel gemakkelijker uit de voeten kan. Doordat de tenten onbeperkt gekoppeld kunnen worden, kan de overkapping altijd groot genoeg gemaakt worden. Van ruimtetekort zal je met een bar overkapping van Donselaar Tenten dus zeker geen last hebben.

Ontdek ons volledige aanbod voor jouw feest

Ben je op zoek naar een bar overkapping, dan is dat waarschijnlijk niet het enige wat je nodig hebt. Voor een feest of evenement is immers meer nodig dan alleen een bar. Bij Donselaar Tenten leveren we graag alles voor jouw evenemententerrein. Zoals de perfecte festivaltent die jouw festival tot een succes maakt. En niet alleen voor festivals hebben we elke denkbare tent, maar ook voor diverse andere evenementen. Bekijk ons ruime aanbod van kwaliteitstenten. Naast een mooie tent is ook een geschikte tentvloer in veel gevallen nodig om te zorgen dat er geen moddertaferelen ontstaan.

Donselaar Tenten denkt met je mee

Ben je bezig met de organisatie van een evenement? Of het nu gaat om een bar overkapping, een bedrijfsoplossing, een bruiloft of het inrichten van een volledig festivalterrein, we denken graag met je mee. Door de vele eerdere projecten die wij mochten verzorgen weten we precies welke tenten het beste passen bij jouw evenement. En omdat we de productie in eigen hand hebben, kunnen we jouw tenten helemaal op maat maken. Overtuigd van de voordelen van een tent van Donselaar Tenten? Neem contact met ons op voor een kundig advies wat helemaal is afgestemd op jouw situatie of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Mazda
Logo Pinkpop
Logo Amsterdam Open Air
Logo Free Your Mind

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat