Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Bedrijfsoplossing social distancing

Social Distancing: het belangrijkste wapen in de strijd tegen corona. Sociale afstand dus. Dit houdt in dat we met zijn allen sociale bijeenkomsten mijden, zoveel mogelijk thuis blijven en als we de deur uitgaan minimaal 1,5 meter afstand houden tot andere personen. 

Maar hoe kun je dit regelen als je een bedrijf hebt? Een ziekenhuis, distributiecentrum of ander groot bedrijf waar veel mensen werken? Wij kunnen helpen! Van wachtkamertent tot scheidingstent en van kantinetent tot vergadertent: we zorgen voor de extra ruimte zodat medewerkers afstand houden van elkaar. Ook een triage tent kunnen wij leveren. 

Social Distancing regelen voor medewerkers

Normaal komen medewerkers met zijn allen binnen aan de start van de dag, nemen ze de televisieavond van gisteren door bij de koffieautomaat en overleggen we met zijn allen hele dagen lang. 1,5 meter afstand van elkaar? Daar hoefden we nooit over na te denken.

Inmiddels is dat anders. Wie thuis kan werken, werkt thuis. Maar hoe regel je een veilige werkomgeving voor iedereen die op locatie hard nodig is? Donselaar Tenten denkt mee. Veilig, snel en professioneel zetten wij onze kennis, ervaring en materialen in om processen als distributie, zorg en andere vitale onderdelen van de samenleving draaiende te houden.

1,5 meter afstand waarborgen medewerkers

Wij bieden oplossingen aan ziekenhuizen, bedrijven en distributiecentra om de 1,5 meter afstand tussen personen te handhaven. Noodaccommodaties die staan als een huis, waardoor het ook op onrustig water veilig varen is.

  • Ziekenhuistent: om extra behandel- of wachtruimte te creëren.  
  • Triagetent: een tent die dient als poortwacht voor bedrijf of ziekenhuis.
  • Extra bedrijfsruimte: om ervoor te zorgen dat medewerkers op een veilige afstand van elkaar hun werk kunnen doen.
  • Flexibele ruimte: als extra ontsmettingsruimte, als extra kleedruimte, als extra kantoor: er is heel veel mogelijk! 

Hoe snel kunt u social distancing voor uw bedrijf geregeld hebben? 

Pijlsnel, vaak binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Onze specialisten zitten klaar. Bel 085 3011 554 en je krijgt direct een van onze accountmanagers aan de lijn. Ook buiten kantoortijden! Met hun ruime kennis en ervaring in de tijdelijke accommodatiebranche, aangevuld met kennis van maatregelen van het RIVM, komen ze tot de beste oplossing. Onze vakkundige montageploeg realiseert deze dan veilig en snel op locatie. Zo blijven en voelen uw medewerkers zich veilig, ook in deze tijden.

Offerte aanvragen
 

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor:

Logo Oranjebloesem
Logo FALK
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Amsterdam Open Air

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat