Tent huren als bedrijfsoplossing

Heeft u een uitdaging op de werkvloer of tijdelijke opslag nodig? Een werktent of opslagtent huren biedt u dé oplossing. U wilt dan uiteraard een tent huren van een even professionele als betrouwbare partij. Het liefst zo één die uw uitdaging écht begrijpt, snel schakelt en met een oplossing op maat komt. Donselaar Tenten is die gedreven en betrokken partner in de verhuur van werk- en opslagtenten. Zullen we nu dan maar overschakelen naar ‘je’ en ‘jij’ en aan de slag gaan? Wel zo persoonlijk, toch?

Offerte aanvragen
Ervaring 200 projecten
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Kwaliteit NEN Gecertificeerd
Offerte op maat

Direct een tent op maat als bedrijfsoplossing

Zakelijk tenten huren met zekerheid en flexibiliteit

Een tent huren doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk weten wat voor tent je binnenhaalt. De tenten van Donselaar Tenten huur je met zekerheid. Al onze tenten zijn namelijk uitvoerig getest en bewijzen jaar in, jaar uit van goede kwaliteit te zijn. Zowel qua constructies en materiaal als qua service.

Een voorbeeld van die waterdichte service is dat we altijd op de locatie komen kijken om een tent op maat te bieden. Daarnaast zijn de opslag- en werktenten volledig in te richten naar jouw wensen en is de duur van de huur flexibel. Wij begrijpen als betrokken partner namelijk maar al te goed dat projecten soms korter of langer kunnen duren dan vooraf was voorzien.

 

Professionele partner in zakelijke tentenverhuur

Doordat wij alles op het gebied van tentenverhuur in eigen beheer hebben kunnen wij werktenten en opslagtenten op zeer korte termijn leveren. En dat is dan weer een basis voor een samenwerking op de lange termijn.

Naast het leveren van onze gecertificeerde tenten adviseren wij je graag op het gebied van vergunningen en helpen je desgewenst bij het aanvragen ervan. Raadpleeg voor meer praktische vragen de FAQ, download de technische specificaties of neem direct contact op met één van onze gedreven specialisten.