Beurstent huren voor een beurs op maat

Een beurstent huren om jouw publiek in een representatieve en professionele omgeving kennis te laten maken met jouw product of dienst en met elkaar. Op zo’n dag wil je dat alles tot in de puntjes verzorgd is en men de ervaring krijgt die ze verwachten van een beurs of congres. Wij hebben een groot aantal flexibele tenten op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren en inspringen op de eisen en wensen die jij stelt aan een beurstent. Precies; een beurstent op maat!

Offerte aanvragen

Beurstenten huren voor een geslaagde dag

Stand tent huren voor een blijvende indruk

Als organisator zorgen voor een blijvende indruk bij de standhouders en op zoek naar een tent met een even professionele als luxe uitstraling? Dan is de Pagodetent als beurstent huren het antwoord op jouw uitdaging. Deze witte tent met puntdak is uitermate geschikt als onderdak voor meerdere standhouders. De pagodetenten zijn ook nog eens eenvoudig aan elkaar te bevestigen waardoor ook grote aantallen bezoekers geen enkel probleem zijn. Hieronder vind je alle tenten die geschikt zijn voor een succesvolle beurs!

Op- en afbouwservice van Donselaar Tenten

Donselaar Tenten is jouw gedreven partner op het gebied van tentenverhuur. Maar wij doen meer. Veel meer. Zo kun jij met een gerust hart de op- en afbouw van de gehuurde beurstent aan ons overlaten. Zowel voor opbouw als afbouw van de tent(en) staan wij voor je klaar met ons eigen servicegerichte montageteam. Wij zijn Donselaar Tenten, jouw gedreven partner voor totale ontzorging in tentenverhuur.

Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies