Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Jouw professionele beurstent snel geregeld

De uitstraling van een beurstent is belangrijk. Een tent met een goedkope uitstraling geeft het bedrijf immers ook een goedkope uitstraling. En dat wil je natuurlijk voorkomen! Een tent huren bij Donselaar Tenten voor een beurs is daarom een slim idee. Onze tenten zijn namelijk zonder uitzondering van de hoogste kwaliteit. En die kwaliteit stralen ze ook uit. Naast hun professionele uitstraling zijn ze veelzijdig in het gebruik. Zo huur je bij ons altijd een tent op maat die past bij jouw doeleinden! Op zoek naar één beurstent of wil je een compleet beursterrein inrichten? Wij hebben de tenten die je nodig hebt.

Een beurstent op maat voor jouw bedrijf

Zoek je tenten die kunnen dienen als stand voor een bedrijf? Dan is de Pagodetent de ideale tent. Met zijn karakteristieke puntdak valt hij direct op. En de oppervlakte van 25 vierkante meter is perfect voor het etaleren van een bedrijf of product. De Pagodetent is leverbaar in meerdere kleuren en daardoor is er altijd een kleur die aansluit bij jouw wensen. Bij een beurs hoort natuurlijk een ontvangsthal. Ook daarvoor is een tent zeer geschikt. Kies bijvoorbeeld voor een chique Aluhal die volledig op maat te maken is. Ook de Transparante tent is een passende keuze voor een beurs.

Bepaal zelf hoelang je een beurstent huurt

De meeste beurzen duren niet lang, bijvoorbeeld één of enkele dagen. Maar onze tenten zijn ook voor (veel) langere periodes te huur. Huur je onze tenten, dan bepaal je zelf hoelang je deze huurt. Tijdens het huren de huurperiode verlengen is geen probleem. Wil je zo’n veelzijdige beurstent in eigen beheer hebben? Ook dat kan! Je kan onze tenten overnemen na de huurperiode, maar je kan natuurlijk ook direct jouw beurstenten bij ons aanschaffen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent verkoop gerust contact met ons op.

Kies voor accommodaties van de hoogste kwaliteit

Naast de uitstraling van een tent, is ook veiligheid van belang. Onze hoogwaardige tenten bieden een fijne en veilige locatie voor jouw beursbezoekers. De tenten worden opgebouwd door ons servicegerichte team en staan als een huis. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar in het geval van vragen. Elke tent die wij leveren is voorzien van een eigen tentboek. In dat boek, opgesteld conform NEN 8020-41, staan de constructieberekeningen en andere technische informatie over (brand)veiligheid. Daarnaast voldoen de tenten natuurlijk aan de Europese wet- en regelgeving. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel!

Profiteer ook van de snelle service van Donselaar Tenten

Op wat voor termijn hebben jullie beurstenten nodig? Dankzij onze grote voorraad kunnen we bij Donselaar Tenten altijd snel jullie tenten leveren. Ook als jullie met spoed op zoek zijn naar een geschikte tent zit je bij ons dus goed. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of op zoek naar een advies op maat? We helpen je graag op weg. In de afgelopen jaren hebben we tal van beurstenten mogen verzorgen. Deze ervaring zetten we graag in om ook van jullie beurstent of complete beursterrein een strak geheel te maken. Vraag vandaag nog jouw offerte aan of neem contact op.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Dance Behind The Wall
Logo Ferrari
Logo Mysteryland
Logo Pathe Arena Amsterdam

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat