Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Donselaar Tenten: jouw bruiloft tentenverhuur!

Wil je jullie huwelijk een vliegende start geven, dan is een bruiloft tent verhuur vinden de eerste stap. Er is namelijk niets zo romantisch als trouwen in een tent! En laat Donselaar Tenten nu alles in huis hebben om van jullie grote dag een onvergetelijke te maken. Of je nu gaat voor alleen een intieme ceremonie of een groot feest, we hebben altijd een geschikte tent voor je. En natuurlijk regelt ons ervaren team alles rondom het op- en afbouwen van de tent. Kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie bruiloft, zonder je zorgen te maken over de accommodatie. Meer weten? Lees alles over de mogelijkheden van onze tenten voor jullie bruiloft.

De ideale bruiloft tenten in onze tent verhuur

Een tent heeft altijd een bijzondere uitstraling. En trouwen in een tent is helemaal speciaal! Bij Donselaar tenten hebben we al veel bruidsparen mogen helpen aan de perfecte accommodatie voor hun grote dag. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je kan trouwen waar je wil! Met een tent ben je niet gebonden aan een bepaalde locatie. Natuurlijk is het wel slim om bij de gemeente na te gaan of je ook mag trouwen buiten de vastgestelde trouwlocaties. Is dat geregeld? Dan staat niets jullie romantische dag meer in de weg!

Welke bruiloft tenten passen bij jouw wensen?

Bruiloft tenten maken jouw bruilof net wat persoonlijker. Je kan namelijk precies die tent kiezen die past bij jullie! Ga je bijvoorbeeld voor de Aluhal in combinatie met enkele Pagodetenten, zoals Juri en Simone deden? Of kies je voor een spetterend feest onder een sfeervol verlichte Stretchtent? Bekijk in ons overzicht alle tenten die je voorgangers kozen voor hun bruiloft. Maar natuurlijk ben je niet gebonden aan de keuzes die anderen maakten. Jullie feest, dus jullie bepalen! Heb je bijzondere wensen? We gaan graag met jullie in gesprek zodat we het perfecte decor voor jullie bruiloft kunnen realiseren.

Offerte aanvragen

Een tent huren inclusief sfeervolle vloer

Een belangrijk detail bij een bruiloft: de tentvloer! Want ook al lijkt het weer nog zo mooi, met een onverwachte bui of wat drankjes over de vloer wordt het al snel een grote zooitje. En dat wil je niet wanneer iedereen zijn of haar mooiste schoenen aanheeft. We leveren verschillende vloeren, zoals een houten vlondervloer en onze systeemvloer, waar er ook zeker één bijzit die past  bij jouw wensen. En het leggen van die vloer? Ook die klus nemen we je uiteraard graag uit handen!

Donselaar Tenten Bruiloft Tentenverhuur

Jouw bruiloft tent verhuur, ook op korte termijn!

Zoeken jullie naar een bruiloft tent verhuur die op korte termijn kan leveren? Ook dan zijn wij graag jouw partner. Onze tenten zijn namelijk altijd snel leverbaar. Loopt de planning anders dan gedacht of hebben jullie spontaan besloten binnenkort te gaan trouwen? Het maakt niet uit wat de reden is: wij helpen jullie zorgeloos te genieten van jullie grote dag.

Wil je je ja-woord geven in een romantisch decor wat precies aansluit bij jullie wensen? En wil je geen gedoe rondom het regelen van die tent, maar gewoon vertrouwen dat het voor elkaar komt? Donselaar Tenten is dé specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Ook voor jullie bruiloft zijn wij de aangewezen partij. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte opvragen!
Bruiloft Tentenverhuur
 

Wij werken voor:

Logo Knauf
Logo Pleinvrees
Logo Wantijpop
Logo Volkswagen

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat