Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een cassettevloer huren bij Donselaar Tenten

Op zoek naar een fijne cassettevloer? Bij Donselaar Tenten leveren we naast onze veelzijdige tijdelijke bedrijfsstructuren ook een vloer op maat. Hierbij heb jij als klant de keuze tussen een houten vlondervloer en een waterpas gelegde cassettevloer. De laatste heeft hierin de voorkeur van de meeste ondernemers. Het gebruiken van een cassettevloer heeft namelijk veel voordelen voor het gebruik in een werktent of maar ook op een zakelijk evenement. Lees meer over de vele toepassingen van de cassettevloer.

De voordelen van een cassettevloer

Een cassettevloer is een zwaarlastvloer die door ons deskundige team met een Manitou waterpas wordt gelegd. De vloer heeft meerdere eigenschappen die het tot een zeer veelzijdige vloer maken. Door het gewicht van de vloer fungeert deze namelijk als verankering van de tent. Daardoor is het een ideale oplossing op een locatie waar geen haringen de grond in kunnen. Vaak bouwen we tenten bijvoorbeeld op bestrating, waarbij haringen geen optie zijn. Daarnaast is de vloer ook geheel waterpas. Hierdoor is het de ideale ondergrond voor het opbouwen van magazijnstellingen of het bouwen van stands op een zakelijke beurs. Door de nette uitstraling is deze vloer ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld luxere evenementen.

Een cassettevloer op maat

Wil je een vloer die precies in jouw tent past, of wil jij een groter deel van het terrein bedekken met een mooie vloer? De cassettevloer is namelijk prima geschikt als vloer van een terras of looppad. Bij Donselaar Tenten leveren we de vloeren op de maat die jij wenst. Je huurt bij ons al een vloer vanaf minimaal 150 vierkante meter. Een maximum is er niet, je kan bij ons dus terecht voor enkele vierkante meters maar ook voor enorme oppervlaktes. De vloerdelen van de cassettevloer zijn 2,5 bij 5 meter. Door onze grote voorraad hebben we altijd genoeg vloeren op voorraad om jouw tent of terrein van een passende vloer te voorzien.

Een cassettevloer of vlondervloer huren op korte termijn

Wil jij een cassettevloer of vlondervloer huren? Door onze ruime voorraad kunnen onze vloeren altijd snel geleverd worden. Heb jij op korte termijn een tentvloer nodig, neem dan zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je behoefte aan een waterpas gelegde vlakke vloer, of voldoet de houten vlondervloer aan jouw wensen? De vlondervloer is eenvoudig zelf te leggen en is zeer geschikt voor allerhande evenementen. In een werkplaats is echter de cassettevloer aan te raden, vanwege de vlakke ligging en het feit dat de vloer direct als een verankering van de tent dient.

Een complete werkplaats huur je bij Donselaar Tenten

Naast het huren van vloeren, huur je bij Donselaar Tenten ook jouw tenten! Of het nu gaat om een werktent of een locatie voor een luxe evenement. Bij Donselaar Tenten kunnen we voor al jouw evenementen een oplossing op maat bieden. Van verwarmde showroom tot overkapping op maat. Vraag vandaag nog jouw offerte aan en ontdek de service van Donselaar Tenten. Want bij ons huurt, leaset of koopt je jouw bedrijfsoplossing op maat, van cassettevloer tot complete werkplaats.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Soenda
Logo Ferrari
Logo Dance Behind The Wall
Logo Paradijs Van Het Zuiden

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat