Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Corona testtent

Als je binnenkort weer naar een evenement buiten de deur wilt, kun je straks verplicht worden om een negatieve testuitslag te laten zien. De oplossing hiervoor is om meer teststraten te plaatsen. Dat is bij Donselaar Tenten zo geregeld! Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime voorraad hebben wij voor elke vraag een snelle oplossing. Wij zorgen hierbij voor een oplossing compleet op maat. Een Corona testtent om doorheen te lopen of een drive through teststraat? Bij ons kan het allemaal. Je hebt de keuze uit verschillende typen deuren, breedtes en ook de hoogte is aan te passen. Zo valt er voor elke locatie een ideale Corona teststraat te realiseren.

Corona Teststraat

De voordelen van een Corona testtent

Er hangen verschillende voordelen aan het inzetten van een tent als testplaats. Zo kunnen onze tenten op vrijwel iedere ondergrond geplaatst worden. Hierdoor zijn erg veel locaties geschikt om als testlocatie te worden gebruikt. Daarbij zijn onze tenten volledig op maat te maken. Een lege ruimte vinden die groot genoeg is kan een enorme uitdaging zijn. Een op maat gemaakte tent valt snel en voordelig te regelen, waardoor tijd en geld geen struikelblok meer hoeven te zijn. Bij Donselaar Tenten denken we actief mee over een geschikte tent, met een persoonlijk advies. Ons professionele team zorgt voor een snelle en veilige opbouw van de tent, waardoor deze direct in gebruik kan worden genomen. Door onze interne productie, vervoer en opbouw kunnen wij de hoogste kwaliteit in onze service garanderen. Een Corona testtent is dus een voordelige, snelle en vooral praktische oplossing.

Corona Teststraat

Teststraten voor evenementen en festivals

Iedereen wilt zo snel mogelijk weer naar een evenement of festival, dat begrijpen wij bij Donselaar Tenten als geen ander. Daarvoor zijn honderd(en) nieuwe testlocaties nodig. Hier kunnen mensen naar toe om zich te laten testen voor een bijvoorbeeld de bioscoop, concerten en sportwedstrijden. In deze ‘party’-teststraten word er getest met een sneltest. Teststraten voor evenementen en festivals zijn eenvoudig te realiseren met onze Corona testtenten. Hierbij is het mogelijk om te gaan voor een wandel- of fietsstraat of een drive through teststraat. Dankzij de diversiteit in onze tenten zijn er verschillende oplossingen mogelijk.

Corona Test straat

Een hoogwaardige en veilige Corona testtent

Wanneer je een tent huurt bij Donselaar Tenten, dan weet je zeker dat de tent aan alle eisen rondom veiligheid voldoet. Onze tenten voldoen namelijk niet alleen aan de geldende Europese brand- en veiligheidseisen, ze zijn ook goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Daarnaast heeft elke tent een eigen tentboek, waarin de constructieberekeningen en andere technische informatie staat. Deze tentboeken zijn samengesteld conform NEN 8020-41. Verder is de scholing van ons personeel ook van groot belang. Daarom zijn alle montagemedewerker VCA-gecertificeerd. Naast onze standaard veiligheidsvoorschriften volgen we in deze tijd ook alle richtlijnen van het RIVM.

Corona Teststraat Tent

Snelle levering en goede service van Donselaar Tenten

Dat je snel wilt beschikken over een Corona testtent begrijpen we bij Donselaar Tenten als geen ander. Bij ons kan je rekenen op een snelle levering van jullie tent. Wij leveren vanuit onze ruime voorraad, waardoor de tent vaak binnen een week na de orderbevestiging al op locatie kan staan. Ons team werkt vaker onder druk, bijvoorbeeld na brand bij ondernemers of in de evenementenbranche. Hierdoor hebben we veel ervaring met snel schakelen en onder druk presteren. Met spoed een Corona testtent nodig? Vraag direct een offerte op maat aan. Heb je verder nog vragen? Informeer dan vandaag nog over alle mogelijkheden. Onze specialisten zitten altijd voor je klaar. We doen wat we kunnen en helpen waar nodig. Samen zorgen we ervoor dat de evenementen weer veilig kunnen plaatsvinden.

Neem contact op
Corona Test tent
 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor:

Logo Paradijs Van Het Zuiden
Neverland Logo
Logo Festifoort
Logo Mazda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat