Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

De beste festivaltent vind je bij Donselaar Tenten

Voor jouw festival is toch alleen de beste festivaltent goed genoeg? Bij Donselaar Tenten vind je precies die festivaltent die voldoet aan al jouw wensen. Op zoek naar een echte blikvanger voor op het festivalterrein? Of wil je het volledige feestterrein overdekken met sfeervolle stretchtenten? We hebben diverse mogelijkheden om van jouw festival een echt succes te maken. Desgewenst maken we een tent precies op maat voor jouw gasten. Bekijk alle mogelijkheden die we aanbieden voor jouw festival.

Wat is de beste festivaltent voor jouw festival?

Per festival verschilt het natuurlijk welke tent het beste aan je wensen voldoet. Zoek je een grote tent waar een knallend feest in gegeven kan worden? Dan is een unieke en imposante tent als de Armada een goede optie voor jouw festival. Maar misschien ben je voor jouw festival juist op zoek naar een intieme en kleinschalige sfeer. Ook daarvoor hebben we diverse opties beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan gekoppelde pagodetenten of een sfeervolle stretchtent.  En met een op maat gemaakte aluhal heb je altijd het perfecte onderkomen voor jouw gasten. Wij hebben voor elk festival de ideale festivaltent beschikbaar!

De beste materialen voor de beste festivaltenten

Een goede festivaltent bestaat natuurlijk ook uit goede materialen. Bij Donselaar Tenten hebben we de volledige productie van onze tenten in eigen hand. Daardoor weten we zeker dat alle gebruikte materialen van de hoogste kwaliteit zijn. Ook bij de opbouw gaan we voor vakmanschap. Onze gecertificeerde montagemedewerkers bouwen jouw festivalterrein in een mum van tijd op. Uiteraard staat veiligheid hierbij voorop. De beste en veiligste festivaltent vind je dus bij Donselaar Tenten!

De beste festivaltent voor jouw festival direct beschikbaar

Meestal plan je een festival al lang van tevoren en kan je ook alle accommodaties al op tijd regelen. Maar soms zijn er onverwachte wijzigingen waardoor je op korte termijn een tent nodig hebt. Bij Donselaar Tenten kunnen we jouw festivaltent op zeer korte termijn leveren. Diverse tenten hebben we altijd ruim voldoende op voorraad, zodat je nooit naast het net vist. Heb je dus door onverwachte omstandigheden op heel korte termijn een tent nodig? Ook dan kunnen wij de beste festivaltent voor jouw festival leveren. Neem als je op korte termijn een geschikte tent nodig hebt, dus zeker even contact op.

Een compleet festivalterrein via Donselaar Tenten

Niet alleen de beste festivaltent, maar ook alles daaromheen huur je via Donselaar Tenten. Zo kan je bij ons terecht voor je tentvloeren, waarbij je de keuze hebt tussen een systeemvloer en een houten vlondervloer die zeer populair is bij festivals. Kies er bijvoorbeeld voor om niet alleen een vloer in de tenten te leggen, maar het hele terrein netjes te houden met de sfeervolle vlondervloer. Daarnaast bieden onze stretchbarren alle ruimte voor zowel bar als personeel.

Is voor jouw festival ook alleen de beste festivaltent goed genoeg? En wil je daarbij profiteren van onze uitstekende service? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies voor jouw evenement. De beste festivaltent huur je bij Donselaar Tenten!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Logo Mazda
Logo Knauf
Logo Paradijs Van Het Zuiden

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat