Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Betrouwbaar
Krachtig
Veilig
Op maat

De mogelijkheden van een opslagtent

Ontdek de mogelijkheden van een opslagtent. Heb je behoefte aan extra ruimte voor de opslag van uw waardevolle inventaris, of voor het opslaan van bedrijfsgoederen? Dan is een opslagtent van Donselaar Structures een veilige tijdelijke optie. Hiermee beschik je tijdelijk (jij bepaalt uiteraard de periode en de duur van het huren van de tent) over een stevige opslag, die zelfs geïsoleerd kan worden. 

Wellicht heb je tijdelijk behoefte aan extra opslagruimte. Tijdens een verbouwing van het bedrijf, of bijvoorbeeld bij de noodzaak om te beschikken over meer magazijnruimte voor voorraad, maak je handig gebruik van extra opslaghallen of tijdelijke opslag tenten. Deze tenten bieden wij ter huur aan in verschillende formaten. De tenten zijn stevig, duurzaam en voldoen uiteraard aan de wettelijke eisen en regelgevingen wat betreft de veiligheid en constructie van dergelijke tenten.

Waar kun je een opslagtent voor gebruiken? 

Een goed voorbeeld van een van onze tenten is de werktent. Hiermee richt je een tijdelijk kantoor of een ander soort werkplek in, waardoor je tijdens een reorganisatie of verbouwing geen kostbare tijd verliest. De werknemers kunnen beschikken over uitstekende werkplekken in een verwarmde en goed geïsoleerde tent. Heb je bepaalde wensen wat betreft het formaat of de mogelijkheden van een doorwerktent? Neem dan gerust contact op, wij leveren maatwerk voor iedere situatie.

Tijdelijke overkapping

Droog laden en lossen van goederen, of simpelweg goederen droog opslaan doe je met een tijdelijke overkapping. Wij leveren opslaghallen of overkappingen op maat en helpen je graag bij het aanpassen van de laadruimte of de werkruimte voor jouw onderneming. De stevige constructies van de tenten en overkappingen zijn goed verankerd en bieden extra werkruimte, waar jij maar wilt.

Jouw warehouse 

Wij kunnen vanuit onze eigen voorraad snel een tent, opslag of extra magazijnruimte leveren voor jouw warehouse. Zo kun je voldoen aan de wens voor meer werkruimte en een droge en veilige afsluitbare opslag voor jouw goederen. Informeer naar de mogelijkheden en laat ons jouw warehouse naar wens uitbreiden.

Een werkplaats creëren 

Bij een behoefte aan een droge en veilige extra werkplaats is een doorwerktent de ideale oplossing. Ook bij het realiseren van een project op locatie beschik je met een ruime en veilige werktent (eventueel met ramen en deuren) over voldoende werkruimte. Zo verlies je bijvoorbeeld bij slecht weer geen werkuren en kan het werk gedaan worden zonder vertragingen. Natuurlijk is het mogelijk om tevens voor korte tijd een extra werkplek te huren.

Jouw showroom uitbreiden 

Met een van onze opslagtenten, of met een op maat gemaakte overkapping of ruime tent, beschik je snel over extra ruimte voor jouw showroom. Jij kiest zelf de grootte van de benodigde tent en de huurperiode. Wil je door omstandigheden de huurtermijn toch aanpassen? Dat is uiteraard mogelijk. We denken graag met jou mee en leveren op maat gemaakte tijdelijke opslag tenten.

Een opslagtent huren voor sport en evenementen 

Bij de organisatie van een (sportief) evenement ontdek jij dat je ruimte tekort komt? Wij helpen jou graag en leveren tenten voor het overdekken van bijvoorbeeld een zwembad of een speelveld. Zo kunnen ook indoor sporten uitgevoerd worden in een veilige en warme tent. Extra kleedruimte nodig? Of een kantine? Je kunt een opslagtent huren tegen een zeer redelijk tarief voor al jouw evenementen.

Wij sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte en zijn er voor al jouw vragen en wensen. Neem gerust contact op!

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Dance Behind The Wall
Logo FALK
Logo TNT
Referentie Hockey Loverz

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat