Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Donselaar Tenten: Jouw professionele tenten verhuur

Een tenten verhuur waar je terecht kunt voor al jouw tenten? Dan hoef je niet verder te zoeken. Vanaf 2008 hebben wij met onze tijdelijke locaties talloze festivals, beurzen en andere evenementen tot een succes gemaakt. Maar ook voor bedrijven bieden onze tenten uitkomst. Bijvoorbeeld door het bieden van extra opslagruimte of het realiseren van een tijdelijke werkplaats bij calamiteiten. Door de hoge kwaliteit en de vele mogelijkheden van onze tenten weten we onze klanten keer op keer weer te verrassen. Ook benieuwd naar alle mogelijkheden van onze tenten? Lees dan snel verder!

Alle tenten voor jouw festival bij onze tenten verhuur

Een festivalterrein is pas echt af met één of meerdere echte festivaltenten. Waar je zulke eyecatchers vindt? Bij onze tenten verhuur! In 2019 hebben we meer dan 100 festivals van geschikte tenten voorzien. Onze Armada, Athena en Aluhal bieden het perfecte onderkomen voor alle feestgangers op jouw festival. Natuurlijk hebben we daarnaast ook diverse tenten om een mooie bar te realiseren of tenten die dienst doen als EHBO-post of garderobe. Alle tenten die jouw festival tot een succes gaan maken vind je op onze handige overzichtspagina.

Van bruiloft tot beurs, vind jouw geschikte tent

Naast grote festivals verzorgt onze tenten verhuur natuurlijk ook graag de tenten voor kleinere evenementen. Bijvoorbeeld voor jullie bruiloft. Wat dacht je van een sfeervol feest onder één van onze mooie stretchtenten? Daarnaast heeft onze Aluhal al op menig bruiloft zijn grote inzetbaarheid bewezen. Dichte wanden of juist doorzichtige wanden met een wijds uitzicht? Met deze veelzijdige topper bepaal je het helemaal zelf.

Natuurlijk zijn feesten niet de enige gelegenheden waarin onze tenten uitblinken. Ook voor jouw zakelijke evenementen hebben wij de juiste tent. Met zijn strakke uitstraling misstaat bijvoorbeeld de Aluhal zeker niet als onderkomen voor bedrijfsdagen, beurzen of als tijdelijke showroom. Jij bepaalt het formaat, het materiaal en de datum, wij verzorgen alles daaromheen.

Gebruik een tent als tijdelijke bedrijfsoplossing

Naast vooruit geplande evenementen, wordt de hulp van onze tenten verhuur ook vaak ingeroepen bij onverwachte omstandigheden. Bijvoorbeeld als er brand is geweest in een bedrijf of als er een ruimtetekort dreigt te ontstaan. Door snel te schakelen kunnen we ook in deze gevallen een geschikte oplossing verzorgen. Bijvoorbeeld door een tent te leveren die geschikt is als werkplaats of magazijn. Maar ook een overkapping om droog onder te werken behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat voor jouw bedrijf.

Alles onder één dak bij tenten verhuur Donselaar Tenten

Naast bovenstaande opties, kunnen onze tenten natuurlijk voor veel meer doeleinden worden ingezet. Dus voor wat voor gelegenheid je ook een tent zoekt, bij Donselaar Tenten hebben we jouw tent! Of meerdere natuurlijk. Door onze ruime voorraad kunnen we altijd snel leveren. En niet alleen je tenten huur je bij ons, we leveren uiteraard jouw bijpassende tentvloeren. Wil je persoonlijk advies over welke tenten het beste aansluiten bij jouw wensen? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten of vraag direct een offerte op maat aan. Wanneer maak jij kennis met het ruime aanbod van Donselaar Tenten?

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo FALK
Logo Dance Behind The Wall
Neverland Logo

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat