Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Betrouwbaar
Krachtig
Veilig
Op maat

De voordelen van een opslagtent

Ontdek de voordelen van een opslagtent. Maakt u binnen uw onderneming gebruik van opslaghallen, bijvoorbeeld ter aanvulling op uw magazijn? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om uw kostbare goederen veilig, droog en eventueel geïsoleerd op te slaan. Wanneer u (vaak tijdelijk) te kampen heeft met een gebrek aan ruimte, dan kunt u kiezen voor het huren van een hoogwaardige opslagtent. Bij Donselaar Tenten bieden we opslagtenten in verschillende formaten, zodat ze voor elke uitdaging een oplossing bieden.

Tijdens het verrichten van werkzaamheden op locatie kan het voorkomen dat er (bijvoorbeeld vanwege ruimtegebrek binnen) buiten werkzaamheden verricht moeten worden. In dat geval is het prettig om gebruik te kunnen maken van een doorwerktent, waardoor u geen waardevolle tijd verliest en werknemers gewoon aan het werk kunnen blijven. Ook biedt een werktent in een groot formaat de mogelijkheid om een tijdelijke ontvangstruimte of een kantoor in te richten wanneer er binnen het eigen bedrijf een verbouwing plaats vindt. Een werktent of een opslagtent huren is voordeliger dan het huren van een extern tijdelijk kantoorgebouw of een statische werkruimte. In ons assortiment vindt u zowel tijdelijke opslag tenten als tenten die als werkplek kunnen fungeren.

De voordelen van het huren van een opslagtent of een doorwerktent

Het huren van opslaghallen in de vorm van een tent, of het huren van een tijdelijke werkplek in de vorm van een tent is voordelig. Zo kunt u al gebruik maken van een goede tent met voldoende ruimte en een veilige en stevige constructie vanaf €1 per m2 per week. De tenten worden snel geleverd en opgezet. Hierbij staat de veiligheid en het tot in de kleinste details realiseren van de tijdelijke opslag of werkplek centraal. Uiteraard kunt u kiezen voor een volledig geïsoleerde tent. Heeft u specifieke wensen of eisen wat betreft de tent waar u tijdelijk gebruik van wilt maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Het leveren van maatwerk is onze kracht.

Veiligheid staat voorop bij onze tenten

Van onze tijdelijke opslag tenten tot onze tenten die moeten functioneren als doorwerkplek, al onze tenten zijn uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van een veiligheidskenmerk. Iedere tent die wij leveren voldoet dan ook aan alle brand- en veiligheidseisen (NEN 8020-41) volgens de op dit moment geldende regelgevingen en voorschriften. Hier kunt u van op aan. Heeft u een voorraad aan goederen die in een opslagtent geplaatst moeten worden en weet u niet zeker welke tent u zou kunnen kiezen? Ons team helpt u graag bij het selecteren van de juiste tent. Bij het opslagtent huren wordt u volledig ontzorgd.

Kies voor tijdelijke extra ruimte met hoogwaardige tenten

Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment tenten met een stevige constructie, voor verschillende doeleinden? Wij helpen u graag met een gedegen advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe flexibel u kunt (blijven) werken met onze veilige tenten voor de opslag en voor het doorgaan met het bedrijf. Ook wanneer uw reguliere lokatie niet beschikbaar is heeft u de beschikking over een uitstekende werk- of opslag plek.

 

 

 

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Pleinvrees
Logo Douwe Egberts
Logo Ferrari
Logo TNT

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat