Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een bijzondere doorzichtige tent voor jullie bruiloft!

Een doorzichtige tent voor jullie bruiloft huren? Wij hebben de tent die jullie zoeken! Onze doorzichtige tenten hebben al veel bruiloften, maar ook andere feesten mogen faciliteren. Want hoe bijzonder is het om in een tent te trouwen? Zeker als jullie de bruiloft op een mooie locatie vieren is een doorzichtige tent een aanwinst. Terwijl jullie beschut in de tent zitten, kunnen jullie wel genieten van de omgeving rondom de tent. Daarnaast heb je met transparante wanden en een transparant dak heel veel lichtinval in de tent, waardoor je overdag niet afhankelijk bent van kunstverlichting.

Huur gemakkelijk een doorzichtige tent voor een bruiloft

We maken het bij Donselaar Tenten graag zo gemakkelijk mogelijk om een tent bij ons te huren. Ook voor jullie bruiloft is het huren van een tent zo gedaan. Op onze website vind je onze tenten en ook meer informatie over onze Transparante tent. Je kan kiezen voor een geheel doorzichtige tent of juist een tent met deels witte wanden en deels doorzichtig. Net waar jullie voorkeur naar uit gaat! Omdat wij onze tenten zelf produceren, maken we de tent helemaal naar jullie wens.

Een tent op maat voor jullie grote dag

Hoe groot wordt jullie bruiloftsfeest? Waar de één graag een intieme sfeer realiseert met een klein groepje bekenden, geeft de ander juist met plezier een groot feest. Donselaar Tenten maakt ook voor jullie droombruiloft een tent op maat. De doorzichtige tent leveren we tot maar liefst 25 meter breed en deze tent is in de lengte per 5 meter zelfs onbeperkt te verlengen. Ook voor grote gezelschappen kunnen we dus zeker een geschikte doorzichtige tent realiseren. Daarnaast kan je de tent combineren met andere tenten zoals de Pagodetent of Stretchtent.

Volledig ontzorgd met een tent van Donselaar Tenten

Het organiseren van een bruiloft brengt veel geregel met zich mee. En ook al kan je vaak een deel hiervan aan de ceremoniemeester(s) overlaten, het is altijd fijn als dingen vanzelf gaan. Bij Donselaar Tenten kan je hier op rekenen. Na het bespreken van jullie wensen weten we precies wat ons te doen staat. We realiseren in onze werkplaats de ideale tent voor jullie bruiloft. Vervolgens vervoeren we deze naar jullie trouwlocatie en verzorgen we natuurlijk de opbouw. Vind je het fijn om vooraf tijdens een locatiebezoek alle details door te nemen? We komen graag langs, zodat er tijdens de opbouw geen verrassingen ontstaan. Na de bruiloft zorgen wij voor de demontage van de tent, terwijl jullie nagenieten van jullie grote dag.

Een persoonlijk advies voor een doorzichtige tent voor jullie bruiloft

De juiste tent uitkiezen voor een bruiloft is heel persoonlijk. Daarnaast wil je geen inschattingsfouten maken wat betreft het formaat van de tent. Om zeker te weten dat de locatie van jullie bruiloft helemaal naar wens is, denken we graag met je mee. Met onze ruime ervaring kunnen we tips geven voor het realiseren van de ideale tent. Wil je met ons overleggen, neem dan contact met ons op. We denken met jullie mee en verzorgen met plezier de trouwlocatie van jullie dromen!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo TNT
Logo Dance Behind The Wall
Logo Ferrari
Logo FALK

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat