Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een doorzichtige tent huren: sfeervol, feestelijk en uniek

Een doorzichtige tent huren voor een feest of voor een beurs? Donselaar Tenten heeft voor elke gelegenheid een passende tent. Wij maken jouw doorzichtige tent volledig op maat en komen hem uiteraard voor je op- en afbouwen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden om een doorzichtige tent te huren en natuurlijk over alle andere accommodaties die je bij ons kunt huren. Wij zijn namelijk dé specialist in de verhuur van tijdelijke accommodaties! Naast jouw transparante tent, kan je bij ons terecht voor onder andere festivaltenten, beurslocaties en bedrijfsoplossingen. Ontdek de veelzijdigheid van Donselaar Tenten!

Een doorzichtige tent huren voor tal van doeleinden

Qua sfeer is een doorzichtige tent uniek. Geen enkele andere accommodatie laat buiten zo direct naar binnen komen. Het maakt hierbij niet uit of het buiten licht of donker is, in een transparante tent heb je altijd een unieke sfeer. Onze doorzichtige tent wordt niet alleen voor feesten gehuurd, maar is ook populair bij beurzen, open dagen en andere evenementen. De tent maken we helemaal voor je op maat, waardoor hij onderdak biedt aan 50 tot wel 2000 personen. Door het ontbreken van middenpalen kan je de aanwezige ruimte volop benutten.

Volop mogelijkheden bij het huren

Wil je een doorzichtige tent huren, dan heb je diverse mogelijkheden om de tent aan te passen aan jouw evenement. Ga je voor een mooie boogconstructie, die de tent extra sfeervol maakt? Of kies je voor de mogelijkheid van hemelbekleding, dubbele deuren of harde wanden? Daarnaast kunnen we verschillende tentvloeren in onze transparante tent leggen. Zowel onze houten vlondervloer als onze systeemvloer passen perfect. Wil je graag overleggen over de uiteindelijke inrichting van jouw doorzichtige tent? Of heb je bijzondere wensen? Neem zeker even contact op met onze specialisten!

Offerte aanvragen

Een doorzichtige tent huren of toch liever kopen?

Je kan bij ons niet alleen een tent huren, ook het kopen van tenten is mogelijk. Wil je dus permanent profiteren van alle voordelen van een doorzichtige tent? Dan is kopen een slimme beslissing! Daarnaast bieden we de mogelijkheid een tent te leasen, waarmee je de investering over een langere periode spreidt. Gaat je voorkeur uit naar huren, dan ben je uiteraard vrij in het bepalen van de huurperiode. Van één maand tot tien jaar, onze tenten zijn elke gewenste periode voor je beschikbaar.

Doorzichtige Tent Huren

Volledige ontzorging bij het huren van jouw doorzichtige tent

Bij Donselaar Tenten zit ontzorgen in het DNA. Zo zorgen we niet alleen voor tenten van de hoogste kwaliteit, maar leveren we ook een flexibele service. We staan altijd voor onze klanten klaar met een persoonlijk advies. Op korte termijn een doorzichtige tent huren? Door onze ruime voorraad is dit geen enkel probleem. Ons kundige team verzorgt de productie, het transport en de volledige montage van jouw tijdelijke accommodatie(s). Door onze ruime ervaring weten we precies wat je zoekt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een doorzichtige tent te huren? Of één van onze andere tenten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel ons eerst al je vragen. Onze specialisten staan voor je klaar!

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Wantijpop
Logo Soenda
Logo FALK

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat