Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een grote feesttent huren voor een geslaagd feest!

Wil je een grote feesttent huren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht om wat voor feest het gaat, bij Donselaar Tenten hebben we zeker de geschikte tent voor jouw feest. Van grote blikvanger tot sfeervolle kleine tent, je vind ze allemaal in ons diverse aanbod. En naast het leveren van jouw grote feesttent, helpen we je natuurlijk ook graag met alle andere tenten én een tentvloer voor jouw feest.

Een op maat gemaakte grote feesttent huren

Hoeveel bezoekers worden er verwacht voor het feest? Afhankelijk van het aantal bezoekers, geven we je graag een advies over de grootte van je tent. En wist je al dat veel van onze tenten helemaal op maat gemaakt kunnen worden? Bij onze Aluhal bijvoorbeeld bepaal je zelf zowel de breedte, lengte als hoogte! Maar ook de Athena is per 5 meter te verlengen, waardoor je precies de tent krijgt waar je naar op zoek bent. Andere mogelijkheden zijn onder andere het koppelen van meerdere Pagodetenten of Stretchtenten aan elkaar, waardoor je een grote overdekte oppervlakte realiseert.

Een grote feesttent huren inclusief complete montage

Kies je ervoor een grote feesttent te huren bij Donselaar Tenten, dan krijg je daar uiteraard onze uitstekende service bij! Van een persoonlijk advies over de juiste tent tot onze 24/7 bereikbaarheidsdienst tijdens jouw feest. Zowel de tenten als eventuele tentvloeren worden door ons ervaren team opgebouwd. Daarbij staat veiligheid natuurlijk bovenaan. Door de sterke materialen en stevige constructies, staan onze tenten als een huis! Daarnaast hanteren en dragen onze medewerkers alle verplichte beschermingsmiddelen, waardoor we zowel jouw als onze veiligheid kunnen garanderen. Wil je meer weten over de materialen van onze tenten of aan welke normen wij voldoen? Je leest het op onze pagina over Veiligheid en kwaliteit.

Huur jouw grote feesttent inclusief bijpassende vloer

Voor een geslaagd feest kan je in de meeste gevallen niet zonder tentvloer. Want ook al lijkt de ondergrond droog, met veel bezoekers en hun drinken wat nogal eens over de vloer gaat, wordt het al snel een modderbende. Om het totaalplaatje helemaal kloppend te maken, kan je bij ons dus ook terecht voor een mooie tentvloer. Kies bijvoorbeeld voor onze houten vlondervloer, die populair is op festivals. Een ander geschikt alternatief is de systeemvloer. Het voordeel van deze zwaarlastvloer is dat hij werkt als verankering van de tent, waardoor er geen haringen, ballastblokken of andere verankering nodig is. Uiteraard helpen we je graag met het kiezen van de juiste vloer voor jouw feest!

Offerte aanvragen

Jouw grote feesttent opgebouwd op de locatie van jouw wensen

Waar gaat jouw feest plaatsvinden? In Nederland of ben je van plan de grens over te gaan? Wij gaan gewoon met je mee! Waar jouw feest ook plaatsvind, ons team verzorgt het transport en de opbouw van jouw feestterrein. Want naast die grote feesttent huur je bij ons ook alle andere tenten voor jouw feest! Wil je met ons overleggen over alle mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Weet je al precies wat je wil? Vraag dan direct jouw offerte op maat aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Ik wil vrijblijvend een persoonlijk voorstel
 

Wij werken voor:

Logo Knauf
Logo Defqon
Logo Ferrari
Logo Pathe Arena Amsterdam

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat