Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een luxe tent huren voor iedere gelegenheid

Ook voor een luxe tent huren is Donselaar Tenten het juiste adres. Meerdere van onze accommodaties zijn namelijk perfect voor luxe evenementen. Heb je dus een luxe tent nodig voor korte of lange tijd, dan helpen we je graag! Van een grote tent voor honderden of duizenden mensen, tot een compacte tent voor een gezelschap van tien personen: wij hebben de tent die je zoekt. Bekijk het overzicht van al onze tenten om te zien welke tent jou het meeste aanspreekt. Uiteraard lichten we onze meest luxe tenten er ook graag even voor je uit.

Een luxe tent huren voor jouw VIP’s: het VIP Paviljoen

Komen er belangrijke gasten op jouw evenement die je graag wilt ontvangen op een bijzondere plek? Dan is het VIP Paviljoen de perfecte accommodatie. Deze aluminium tent is wind- en waterdicht en biedt plaats voor zowel kleine, middelgrote als grote gezelschappen. De tent heeft harde wanden en een vlakke vloer, wat de tent goed begaanbaar maakt. Het is mogelijk de tent met glaswanden of transparante wanden op te bouwen. Een andere optie is om tapijttegels te leggen op de vloer, voor een extra luxe uiterlijk. Zo heb je de uitstraling van het VIP Paviljoen helemaal in eigen hand.

Welke tent past bij jouw wensen?

Naast het VIP Paviljoen hebben we diverse andere tenten die perfect passen bij een luxe evenement. Zo kan een Stretchtent precies de uitstraling hebben die jullie zoeken. Een andere mogelijkheid is de Aluhal, al dan niet gekoppeld met Pagodetenten. Die combinatie zie je bijvoorbeeld terug bij deze bruiloft die we mochten verzorgen. De mogelijkheid transparante wanden te plaatsen in de Aluhal geeft de tent een zeer luxe uitstraling. Maar er is nog veel meer mogelijk! Weet je niet zeker welke tent past bij jullie evenement? Neem dan zeker contact met ons op, we maken graag jullie tent op maat!

Een luxe tent huren van de hoogste kwaliteit

Met ons hele team streven we altijd het leveren van de hoogste kwaliteit na. Dit begint al bij onze eerste kennismaking. Zo geven we je graag een persoonlijk advies aan de hand van jouw wensen en maken we een offerte op maat voor jouw evenement. Vervolgens komen de productie, het transport en de montage van de tenten. Door bij de productie altijd de beste materialen te gebruiken, zijn onze tenten van hoge kwaliteit. De stevige constructies doorstaan weer en wind. Het op- en afbouwen van onze tenten wordt professioneel verzorgd door ons ervaren team.

Offerte aanvragen

Zowel voor korte als lange periode een luxe tent huren

Heb je voor één dag een tent nodig of ben je juist op zoek naar een semipermanente oplossing van enkele jaren? Je bent  bij ons volledig flexibel in de huurperiode van jouw tenten. En naast het huren is het ook mogelijk onze tenten te kopen. We passen ons graag aan aan jouw situatie. Ook in de rest van het traject nemen we je graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zo kan jij je richten op andere zaken en zorgen wij ervoor dat jouw tent(en) staan als een huis. Nieuwsgierig geworden? Vraag vandaag nog je offerte op maat aan!

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Pathe Arena Amsterdam
Logo Knauf
Logo Volkswagen
Logo Amsterdam Open Air

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat