Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een luxe tent kopen die aan jouw wensen voldoet

Een luxe tent kopen om jouw evenementen nog meer uitstraling te geven? Bij Donselaar Tenten hebben we de juiste tent voor jou. Ongeacht naar wat voor formaat, kleur en eventuele opdruk je op zoek bent. Want wij hebben een zeer ruim assortiment, waar zeker de tent voor jou of jouw bedrijf bij zit. Ontdek welke van onze tenten het beste past bij jullie gebruiksdoelen. Ga je voor groot en imposant of klein en intiem? Wij hebben de luxe tent te koop die aansluit bij al jouw wensen.

Een luxe tent kopen, van VIP Paviljoen tot pagodetent

Een luxe tent is natuurlijk een ruim begrip. Gaat het om de mensen die je wilt ontvangen of moet de tent van alle gemakken voorzien zijn? We denken graag mee over de perfecte luxe tent voor jouw doeleinden. Bekijk bijvoorbeeld ons VIP Paviljoen. Met deze aluminium tent bied je onderdak aan jouw speciale gasten. Doordat deze tent zowel wind- als waterdicht is, staan jouw gasten altijd droog. Naast het VIP Paviljoen hebben we meer tenten die een luxe onderkomen bieden aan je gasten, zoals onze pagodetent. Met zijn luxe uitstraling en karakteristieke puntdak is deze tent een echte aanwinst op jouw terrein.

Een luxe tent kopen op maat

Wil je een kleine luxe tent kopen, of gaat het juist om een locatie voor grote gezelschappen? Bij Donselaar Tenten bieden we maatwerk en ook qua materiaal is er veel mogelijk. We produceren jouw tenten precies zoals jij dat wilt. Een luxe tent van enkele vierkante meters of juist een tent voor een gezelschap van honderden mensen? Jouw wens is onze uitdaging. Door onze ruime ervaring weten we elke tent precies zo af te leveren dat hij voldoet aan al jouw wensen.

Een luxe tent kopen of huren bij Donselaar Tenten

Ben je op zoek naar een permanente oplossing en wil je een luxe tent kopen, of ga je toch liever voor huren? Bij Donselaar Tenten kan het allebei. En de lengte van de huurperiode, die bepaal je helemaal zelf. Van enkele maanden tot 5 jaar, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze tenten zijn bestand tegen regen en wind en kunnen door de sterke constructies jarenlang mee. Doordat een tent als het VIP Paviljoen gemaakt is met een zelfdragende constructie, is het gehele oppervlak onder de tent optimaal te benutten. In combinatie met het sterke aluminium frame is het een tent om jarenlang plezier van te hebben.

Koop ook je tentvloer bij Donselaar Tenten

Bij zo een luxe tent hoort natuurlijk ook een luxe vloer! Natuurlijk hebben we die ook voor je bij Donselaar Tenten. Met onze prachtige systeemvloer die waterpas door ons wordt gelegd, is jouw luxe tent helemaal af. Klaar voor een feest, evenement of wat voor bestemming je er dan ook voor in gedachten hebt. Ben je benieuwd welke luxe tent van Donselaar Tenten het beste bij jouw gebruiksdoel past? Ons enthousiaste team denkt met je mee en adviseert je graag over een tent op maat. Een luxe tent kopen met onze service wordt zo een echt feestje!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Neverland Logo
Logo Pinkpop
Logo TNT
Logo Pathe Arena Amsterdam

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat