Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een multifunctionele festivaltent kopen

Een festivaltent kopen waar je jaren plezier van hebt? Wij leveren de tent waar je naar op zoek bent. Uiteraard van de beste kwaliteit, waardoor je profiteert van een lange levensduur. De eisen waar een festivaltent aan moet voldoen zijn natuurlijk voor iedereen anders en verschillen per festival. Zo kan het gaan om een tent waar de grote feesten in worden georganiseerd, maar net zo goed een tent waar alle eetkraampjes in worden opgebouwd. Ongeacht het uiteindelijke doel van jullie festivaltent: wij maken graag jouw tent op maat. 

Een geschikte festivaltent kopen voor jouw gebruiksdoel

Naar wat voor festivaltent ben je op zoek? Een neutrale kleur of een print die eruit spat? Een kleinere tent met een intieme sfeer of een grote tent waar duizenden mensen in kunnen? Geen wens is ons te gek. We gaan dan ook graag de uitdaging aan om een tent te leveren die precies in jouw plaatje past. Want als je een festivaltent koopt, is het belangrijk dat je de volledige levensduur van de tent uitermate tevreden bent. Jouw nieuwe festivaltent vind je zeker bij Donselaar Tenten! Ben je benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Altijd de hoogste kwaliteit bij Donselaar Tenten

Bij elke tijdelijke of semipermanente accommodatie is veiligheid natuurlijk van het grootste belang. Een onderdeel daarvan is veilig werken. Niet alleen tijdens de productie van de tenten, maar ook tijdens het transport en de opbouw. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten. Daarnaast dragen en hanteren ze alle verplichte veiligheidsmiddelen. Door de sterke materialen en hun stevige constructie, doorstaan onze tenten weer en wind. Lees alles over ons beleid op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Een festivaltent kopen, huren of leasen

We zijn niet alleen flexibel in het soort tent wat we leveren, maar ook in de rest van onze dienstverlening. Eén aspect daarvan is de overeenkomst die we samen aangaan. Onze tenten zijn namelijk zowel te huur, te lease als te koop. Heb je voor een korte periode een tent nodig, dan is huren natuurlijk een logische optie. Wist je dat het mogelijk is onze tenten tot een periode van wel 15 jaar te huren? De huurperiode bepaal je zelf en kan tussentijds ook verlengd worden. Wil je een festivaltent kopen, maar de investering over een langere periode spreiden? Dan bieden we je graag de mogelijkheid tot lease aan. Zo houd je altijd zelf de touwtjes in handen.

Offerte aanvragen

Jouw festivaltent altijd op korte termijn leverbaar

Door onze ruime voorraad zijn we ook wat de levering betreft zeer flexibel. Zo kunnen we als het nodig is vaak binnen een week al jouw accommodaties op locatie hebben staan! Of je nu binnenkort of pas over langere tijd een festivaltent nodig hebt, je bent bij ons aan het juiste adres.

Ben jij ook benieuwd naar alle mogelijkheden om een festivaltent te kopen, leasen of huren? Of ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is met onze tenten? Kijk rond op de website of neem contact op met onze specialisten voor meer informatie!

Vraag vrijblijvend op hoeveel jouw festivaltent zou kosten
 

Wij werken voor:

Logo Dance Behind The Wall
Logo Stoke City
Logo Amsterdam Open Air
Logo Mazda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat