Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een op maat gemaakte professionele feesttent kopen

Een professionele feesttent kopen die voldoet aan al jouw wensen. Klinkt als muziek in de oren toch? Bij Donselaar Tenten maken we jouw feesttent op maat. Of je nu een compacte feesttent zoekt voor kleinere gezelschappen of een feesttent voor duizenden mensen. Ook qua materiaal, kleur en vorm denken we graag mee om jouw ideale feesttent te realiseren. En die tent staat ook nog eens binnen korte tijd bij jou op het terrein! Maak kennis met Donselaar Tenten, dé specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties!

Welke professionele feesttent wil jij kopen?

We hebben verschillende tenten te koop die perfect dienst doen als feestlocatie. Zo kan onze veelzijdige Aluhal in allerlei gedaanten gerealiseerd worden, zodat er altijd een geschikte tent voor jouw doeleinde bij zit. Ook de Stretchtent wordt geregeld ingezet als feesttent. Onder deze sfeervolle tent wordt elk feest al snel een succes. Bekijk ook de verschillende tenten die we verhuren om te zien wat voor mogelijkheden er zijn om jouw feesttent vorm te geven. Want ben je op zoek naar iets bijzonders? We gaan de uitdaging graag aan!

Bij Donselaar Tenten koop je altijd een professionele feesttent van hoge kwaliteit

Koop je een feesttent, dan wil je een tent met een lange levensduur. Want hoe langer de levensduur van de tent, des te hoger jouw rendement. Daarom zetten wij de kwaliteit van onze tenten centraal. Dat begint met de materialen waarvan onze tenten geproduceerd worden. Alleen de beste materialen zijn namelijk goed genoeg voor onze tenten! Door de stevige constructies zijn onze tenten bestand tegen slechte weersomstandigheden en heb je jarenlang plezier van al onze accommodaties. Dit maakt onze tenten tot een goede investering!

Profiteer van onze professionele service

Koop je een professionele feesttent bij Donselaar Tenten, dan mag je daarbij ook een professionele service verwachten. Van begin tot eind staan we voor je klaar. Dat begint met een persoonlijk advies over de tent die het beste bij jouw feest past. Wil je dat we op locatie komen kijken wat er mogelijk is? Ook dat kan! Vervolgens verzorgt ons deskundige team zowel het transport als de montage van de tent. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken uiteraard volgens de veiligheidsprotocollen. Daardoor profiteer je altijd van een veilige tent die met de grootste zorgvuldigheid is opgebouwd.

Offerte aanvragen

Jouw feesttent binnen een week bij jou op locatie

Wil je op korte termijn een professionele feesttent kopen? Dit is bij Donselaar Tenten geen enkel probleem. Door onze ruime voorraad kunnen we namelijk altijd snel jouw tent op maat leveren! Wil jij een professionele tent kopen die geheel op maat is gemaakt én door ons deskundige team wordt opgebouwd op jouw locatie? Neem dan vandaag nog contact op om met onze specialisten voor jouw tent! Liever een tent huren, waarbij jij zelf de lengte van de huurperiode bepaalt? Of via onze leaseconstructie jouw tent in termijnen betalen? We denken graag mee voor een passende oplossing in jouw situatie. Vraag vandaag nog jouw offerte op maat aan en ontdek wat onze tijdelijke en semipermanente accommodaties voor jou kunnen betekenen!

Ik wil vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Ferrari
Logo Free Your Mind
Logo Pleinvrees
Logo Dance Behind The Wall

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat