Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een professionele tent huren in Nederland

Een tent huren in Nederland, dat doe je bij Donselaar Tenten! Wij zijn namelijk dé specialist in het leveren van tijdelijke accommodaties. Of je nu op zoek bent naar een tent voor jullie bruiloft, een groot festival of voor een zakelijk evenement. In ons ruime aanbod van tenten vind je zeker een tent die voldoet aan jouw wensen. En we hebben niet alleen een heel divers aanbod, maar leveren jou ook de beste service. Wil je weten hoe het huren van een tent werkt? Of wil je hulp bij het kiezen van de juiste tent? Lees dan snel verder en ontdek alles over het huren van een tent bij Donselaar Tenten!

Verschillende mogelijkheden om een tent te huren in Nederland

Als je een tent gaat huren, wil je natuurlijk graag een keuze hebben. Bijvoorbeeld in soort en formaat tent, maar ook qua kleur. Bij Donselaar Tenten heb je altijd volop keuze bij het huren van jouw tenten. Doordat we onze tenten zelf produceren, kunnen we onze tenten helemaal op maat maken. Neem bijvoorbeeld onze Aluhal. Een tent van 3 bij 5 meter of liever 30 bij 300 meter? Het is allemaal mogelijk! De Aluhal is de perfecte tent voor jouw luxe evenement, maar is ook de ideale snelle bedrijfsoplossing.

Offerte aanvragen

Een tent huren in Nederland bij Donselaar Tenten is:

  • Dankzij ruime voorraad altijd een snelle levering van jouw tent(en);
  • Een professioneel en persoonlijk advies;
  • Ruime keuze uit verschillende tenten;
  • Gecertificeerde montagemedewerkers;
  • Veilige tenten van hoge kwaliteit;
  • Compleet maatwerk mogelijk;
  • Snel een offerte op maat ontvangen;
  • 100% tevredenheidsgarantie.

Van kleinere knusse tot een grootse feesttent

Tenten zijn de ideale oplossing om tijdelijk onderdak te realiseren, voor bijvoorbeeld een feest of evenement. Heb je een klein evenement of een feestje in de achtertuin? Dan kan je kiezen voor een kleine Aluhal, zoals hierboven beschreven. Maar natuurlijk hebben we veel meer keuze. Zo is een Pagodetent of een Stretchtent ook een prima keuze. Organiseer jij een groots evenement? Dan wekken onze Athena en Armada vast wel jouw interesse! Tussen het overzicht van al onze tenten vind je zeker de tent die past bij jouw evenement.

Sam Eye Am Photography

Een tent huren in Nederland als ondernemer

Ruimtegebrek, het komt geregeld voor bij ondernemers. Ben jij op zoek naar een tijdelijke werkruimte, een verplaatsbare showroom of zelfs een kantoorruimte? Donselaar Tenten biedt de oplossing! Dankzij de vele mogelijkheden van onze tenten, ook op het gebied van isolatie, kunnen we voor jou als ondernemer altijd een passend tijdelijk onderdak bieden. Zoek je een tijdelijke oplossing vanwege ruimtegebrek, een verbouwing of een onfortuinlijke gebeurtenis zoals een brand? Ontdek de ruimte die onze Opslagtent biedt, profiteer van de flexibiliteit die onze Werktent jou geeft of maak gebruik van de vele mogelijkheden van onze tijdelijke Showroom.

Donselaar Tenten

Wat bieden wij als je een tent bij ons huurt?

Voordat je een tent huurt wil je natuurlijk graag weten waar je aan toe bent. Daarom schreven we al eens een blog over hoe het nu precies werkt, een tent huren in Nederland. Bij het huren van een tent kan je namelijk altijd rekenen op onze volledige service. Dit begint met het geven van een advies op maat. Twijfel je of de locatie wel geschikt is voor de tent die je op het oog hebt? Dan komen we gewoon even langs om de situatie te bekijken. We geven een persoonlijk advies en kunnen ook al jouw andere vragen beantwoorden.

Een tent huren in Nederland inclusief transport en opbouw

Heb je je jouw favoriete tent(en) gevonden? Ons professionele team regelt zowel het vervoer als de montage op locatie. Omdat we ook het vervoer in eigen hand hebben, regelen we dit op korte termijn. Uiteraard leveren we onze tenten overal in Nederland en ook buiten Nederland kan je op onze service rekenen. Onze ervaren montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en gebruiken en dragen tijdens het werk altijd hoogwaardige beschermingsmiddelen. We kijken na de montage samen met jou of alles naar wens is. Tijdens jouw project zijn we uiteraard altijd bereikbaar bij vragen of calamiteiten.

Festivaltent Opbouw

“We werken al jaren zeer prettig samen met Donselaar Tenten! Een jong, enthousiast en modern bedrijf
met kennis van zaken en top kwaliteit materiaal.”

 

Elnard Bos – Bos Verhuur Barneveld

Een tent huren inclusief tentvloer

We maken het huren van een tent graag zo gemakkelijk mogelijk. Daar hoort natuurlijk ook het leveren van een geschikte tentvloer bij! Je hebt bij ons keuze uit twee typen vloeren. De houten vlondervloer is bijvoorbeeld heel populair voor festivals. Onze systeemvloer is een zwaarlastvloer die juist bij zakelijke toepassingen en luxere evenementen veel wordt ingezet. We hebben altijd genoeg vloerdelen op voorraad om ook jouw project van een mooie vloer te voorzien, ongeacht de oppervlakte! De houten vlondervloer is goed te hanteren en kan je ook zelf leggen. De systeemvloer wordt door ons team gelegd. Voordeel van deze vloer is dat deze direct als verankering van de tent kan dienen.

vlondervloeren huren tenten

Een veilige tent huren in Nederland

Kies je ervoor een tent te huren in Nederland bij Donselaar Tenten, dan kies je voor veiligheid en kwaliteit. Onze tenten worden namelijk uitsluitend gemaakt van de beste materialen. Al onze tenten zijn uitgebreid getest en gekeurd. Ze zijn uiteraard goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Daarnaast voldoen ze aan de geldende Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Huur je een tent, dan krijg je daar altijd een tentboek (conform NEN 8020-41) bij. In het tentboek staan alle constructieberekeningen en technische informatie  van de tent.

In Nederland en daarbuiten de beste service

Ongeacht waar in Nederland jouw project of evenement plaatsvindt, wij komen bij jou op locatie je tenten leveren en monteren. Daarnaast kan je niet alleen een tent huren in Nederland, ook daarbuiten hebben onze accommodaties al vele malen onderdak mogen bieden. En tussen al onze veelzijdige tenten zit ook ongetwijfeld de juiste tent voor jou. Weet je al precies wat je wilt? Vraag dan een offerte op maat aan, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Ben je benieuwd wat we voor jouw evenement of bedrijf kunnen betekenen? Onze specialisten weten door hun ruime ervaring precies welke tenten het beste passen bij jouw situatie. Schakel hun hulp in voor een persoonlijk advies over jouw evenement.

Ik wil graag vrijblijvend een persoonlijk advies
Donselaar Tenten Service
 

Wij werken voor:

Logo Festifoort
Logo Vitesse
Logo Dance Behind The Wall
Logo Ferrari

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat