Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een sfeervolle transparante tent kopen

Een transparante tent kopen is een slimme investering. De tenten zijn namelijk voor tal van doeleinden geschikt en bijzonder sfeervol. Bij Donselaar Tenten leveren we tijdelijke accommodaties, waaronder onze luxe transparante tenten. Je kunt onze transparante tent zowel huren als kopen. Uiteraard maken we jouw transparante tent helemaal zoals je hem voor je ziet. Een volledig transparante tent, of juist maar deels? Ook een volledig transparant dak behoort tot de opties. Zo genieten jouw gasten volop van de omgeving.

Een transparante tent kopen met vrij uitzicht

Koop je een transparante tent, dan koop je een bijzondere evenementenlocatie. In een transparante tent komt buiten namelijk naar binnen. Dit maakt de tent extra sfeervol. Zeker als er een mooie omgeving rondom de tent is, is een transparante tent een echte aanwinst. Daarnaast is de tent voor vrijwel al jouw evenementen inzetbaar. Een unieke showroom, een zakelijke evenementenlocatie, een feesttent of een overdekte sportaccommodatie? De transparante tent is overal voor geschikt. 

Een bijzonder lichte locatie

Het grote voordeel van onze transparante tent is dat de transparante zeilen zorgen voor veel licht. Hoewel het natuurlijk mogelijk is verlichting in onze tenten aan te brengen, is het overdag fijn als er geen verlichting nodig is. Het zonlicht wat naar binnen valt op een zonnige dag, maakt de sfeer helemaal compleet. De transparante tent is een echte aanrader als je op zoek bent naar een sfeervolle tent. 

Op korte termijn een transparante tent nodig? Ook dan helpen we je graag. Door onze ruime voorraad kunnen we altijd op korte termijn een tent leveren. Vaak al binnen enkele dagen. Snel een locatie nodig? Neem dan vandaag nog contact op!

Jouw transparante tent helemaal op maat gemaakt

Net als onze andere tenten kan de transparante tent volledig op maat worden gemaakt. Zowel de hoogte, breedte als lengte kan je helemaal zelf bepalen. Dat maakt dat de tent enkele tientallen tot wel duizenden mensen kan onderbrengen. De breedte van de tent varieert tussen de 6 en 25 meter en in de lengte is de tent per 5 meter onbeperkt te verlengen. Benieuwd naar meer details van de transparante tent? Die vind je bij de Specificaties op de pagina van de transparante tent. Naast een tent op maat hebben we bij Donselaar Tenten ook jouw tentvloer op maat. Kies voor een houten vlondervloer of een waterpas gelegde systeemvloer. 

Offerte aanvragen

Altijd een transparante tent kopen van de hoogste kwaliteit

Een transparante tent kopen is een investering die je niet ondoordacht aangaat. Natuurlijk wil je alleen investeren in een tent die een lange levensduur heeft en van hoge kwaliteit is. Hiervoor ben je bij Donselaar Tenten aan het juiste adres. Voor onze tenten gebruiken we namelijk altijd de beste materialen. De stevige constructie in combinatie met het materiaal van hoge kwaliteit, zorgt ervoor dat onze tenten een lange levensduur hebben van minimaal 15 jaar. Wil je liever een tent huren in plaats van kopen? In ons ruime assortiment zit zeker de tent die past bij jouw wensen. Bekijk al onze tenten of neem contact met ons op voor meer informatie over al onze diensten en producten.

Ik wil een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Logo Festifoort
Logo Beach Throwdown
Logo Soenda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat