Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

De ervaren tentenbouwer voor jouw evenement

Op zoek naar een tentenbouwer? Donselaar Tenten is al jarenlang de specialist in het leveren van tijdelijke accommodaties. Je kan bij ons terecht voor tenten voor jouw zakelijke evenement, maar ook voor festivals, bedrijfsoplossingen of privé gelegenheden zijn wij hét adres voor jouw tijdelijke accommodatie. Onze veelzijdige tenten zijn geschikt voor tal van doeleinden. En in ons ruime aanbod zit altijd een tent die past bij jouw gebruiksdoel! Doordat we de productie van onze tenten volledig in eigen beheer hebben, kan je ook voor jouw maatwerktent bij ons terecht. We bekijken samen hoe jouw tent eruit moet komen te zien en vervolgens gaan we voor je aan de slag!

Een tentenbouwer met ruime ervaring

Kies je voor de service van Donselaar Tenten, dan kies je voor jarenlange ervaring in de tentenwereld. Al meer dan 10 jaar draaien we mee in de wereld van tijdelijke accommodaties. Door onze ruime ervaring weten we precies wat wel én wat niet werkt. Daardoor kunnen we een advies op maat geven, waardoor jouw evenement een nog groter succes wordt. We hebben het hele proces van tentenbouwen in eigen beheer. Daardoor kunnen we alle stappen van de productie langs onze hoge lat leggen en jou de beste kwaliteit garanderen. Want veiligheid en kwaliteit zijn, naast het uiterlijk, de belangrijkste elementen van een tent!

Een ruim assortiment van tenten voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een tent, dan slaag je bij ons ongetwijfeld! Met ons ruime aanbod hebben we namelijk altijd een tent die voldoet aan jouw wensen. Denk aan professionele tenten die een strakke en luxe uitstraling hebben, maar ook tenten die helpen om jouw feest naar het volgende niveau te tillen! Op zoek naar een tent die je helemaal kan aanpassen aan jouw wensen? Denk dan eens aan de Aluhal. De Aluhal wordt ingezet als bedrijfsoplossing, beurslocatie, festivaltent én trouwlocatie. Door de vele mogelijkheden de tent aan jouw wensen aan te passen, past hij bij ieder evenement. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze tenten? Bekijk dan de projecten op onze Inspiratiepagina.

Compleet ontzorgd met Donselaar Tenten

Bij het verhuren van onze tenten bieden we jou als klant een volledige service. Het opbouwen van de tenten nemen we je bijvoorbeeld uit handen. Huur je één of meerdere van onze tenten, dan kan je altijd rekenen op de ervaring van onze gecertificeerde montagemedewerkers voor de opbouw van de tenten. Zij zorgen er namelijk voor dat de tenten weer en wind doorstaan. Tijdens de huurperiode zijn wij altijd bereikbaar voor jouw vragen. En heb je de tent niet meer nodig? Dan komen we hem weer voor je demonteren.

Ook jouw tentvloer snel en makkelijk geregeld

Als tentenbouwer leveren we uiteraard een volledig pakket. Niet alleen jouw tenten, ook jouw tentvloer huur of koop je bij ons. Van een houten vlondervloer tot een zwaarlastvloer, we hebben hem zeker op voorraad! Daarmee verzorgen we jouw complete evenemententerrein of andere tijdelijke oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze tenten of op zoek naar een advies op maat? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan van jouw favoriete tent(en)!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Douwe Egberts
Logo Oranjebloesem
Logo Paradijs Van Het Zuiden

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat