Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een evenement tent huren doe je bij Donselaar Tenten

Een evenement tent huren voor een evenement is een belangrijk deel van de voorbereiding. Welke tent voldoet aan al jullie wensen? Diverse facetten zijn hierbij van belang, zoals het kunnen herbergen van alle gasten. Daarnaast zijn veiligheid en uiterlijk punten van aandacht. Per evenement kan het erg verschillen welke tent het beste past. Bij Donselaar Tenten hebben we diverse tenten beschikbaar die zeer geschikt zijn voor tal van evenementen. Van zakelijke evenementen en grote feesten tot kleinere bijeenkomsten. Daarnaast maken we het huren van een evenement tent graag makkelijk. Door met je mee te denken en door alles omtrent het leveren en op- en afbouwen van de tent uit handen te nemen.

Onbezorgd een zakelijke evenement tent huren

Bij Donselaar Tenten hebben we veel soorten en maten tenten beschikbaar om van jullie evenement een succes te maken. Ook voor zakelijke evenementen hebben wij volop keuze in evenement tenten. Van een grote hal waar alle activiteiten onder één dak plaatsvinden tot meerdere tenten die samen een sfeervol geheel vormen. In het verleden heeft bijvoorbeeld de aluhal bewezen een goede match te zijn met zakelijke evenementen. De aluhal heeft een strakke uitstraling en is in veel verschillende maten leverbaar. Dat maakt hem geschikt voor zowel kleine bijeenkomsten als grote evenementen met duizenden gasten. Belangrijke gasten bij het evenement? Dan is ons VIP Paviljoen de ideale manier om hen van een exclusief onderkomen te voorzien.

Ook het adres om jouw feestelijke evenement tenten te huren

Niet alleen voor zakelijke gelegenheden zijn onze tenten geschikt. Met onze tenten hebben we namelijk ook al tal van feesten mogen faciliteren. Op zoek naar een echte imposante blikvanger? Dan zijn de Athena of Armada zeker wat voor jouw evenement. Maar bekijk zeker ook de Pagodetent. Deze tent is koppelbaar en voor diverse doeleinden geschikt. Bijvoorbeeld als eetlocatie, informatiepunt of als onderdak voor standhouders. Mag het onderkomen voor jullie evenement juist wat speelser zijn? Dan is een stretchtent ideaal om een sfeervol resultaat te creëren.

Laat ons de tentvloeren voor jouw evenement verzorgen

Bij het huren van een evenement tent komt natuurlijk meer kijken dan alleen de huur van de tent zelf. In de meeste gevallen is ook een tentvloer noodzakelijk. Bij slecht weer hoeven de gasten dan niet door de modder te lopen. Soms is een egale bodem zelfs noodzakelijk, voor het opbouwen van kramen of andere inrichting. Bij Donselaar Tenten zijn verschillende tentvloeren te huur, waardoor er altijd een passende vloer is voor jouw evenement.

Wij bouwen de evenement tent(en) op locatie voor je op

Bij Donselaar Tenten bieden we je een totaalservice. Wil je een evenement tent huren? Dan is de tent vaak op zeer korte termijn al leverbaar. Zowel het vervoer als de op- en afbouw wordt door onze vakmensen geregeld. Ons gecertificeerde montageteam zorgt ervoor dat alles klaar staat voor gebruik. Een evenement tent huren wordt op deze manier dus wel heel gemakkelijk gemaakt. Ook benieuwd naar onze volledige service? Vraag dan directe een offerte aan via de website of neem contact op om snel antwoord te krijgen op al je vragen.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat