Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Unieke evenementen tent verhuur bij Donselaar Tenten

Op zoek naar een evenementen tent verhuur met een groot aanbod en een uitstekende service? Dan is Donselaar Tenten het bedrijf waar je naar op zoek bent. Je vindt bij ons namelijk een divers aanbod van allerlei soorten evenementen tenten. Naast onze ruime keuze profiteer je bij het huren van een tent van een uitstekende service. Zo komt ons vakkundige team de tenten op locatie op- en afbouwen en regelen wij natuurlijk ook het vervoer. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van de evenementen tent verhuur van Donselaar Tenten.

Een groot festival of intiem feest, vind jouw tent bij onze evenementen tent verhuur

Bij onze evenementen tent verhuur vind je elke tent voor jouw evenement! Organiseer je een groot festival, huur dan één van onze grote feesttenten die met gemak onderdak bieden aan meer dan duizend mensen. Is de tent het juist voor een kleiner gezelschap zoals een bruiloft of receptie? Dan zijn juist weer andere tenten uit ons assortiment zeer geschikt, zoals een kleinere stretchtent of aluhal.  Door het diverse aanbod is er altijd een tent die past bij jouw evenement. En wil je het helemaal sfeervol maken, combineer dan meerdere tenten met elkaar.

De ultieme tent voor jouw festival

Op zoek naar een unieke tent voor een festival? Dan zit je met onze Armada en Athena zeker goed. Deze indrukwekkende tenten bieden beide onderdak aan wel 5000 mensen. In beide tenten geniet je van een vrije overspanning zonder lijnen of palen die het zicht op het podium belemmeren. Ontdek de tenten die jouw festivalterrein naar een nieuwe dimensie brengen. Natuurlijk hebben we voor jouw festival nog veel meer geschikte tenten. Zo is er de kleinere, koppelbare pagodetent die kan dienen als entree, garderobe, bar of EHBO post. Nog meer ruimte nodig? Die vind je onder onze aluhallen. Doordat we de aluhal net zo groot maken als jij ‘m nodig hebt, kan je er alle kanten mee op.

Helemaal klaar voor jouw evenement met een goede tentvloer

Naast het verhuren van tenten, huur je bij onze evenementen tent verhuur ook jouw tentvloeren. Op de meeste evenementen is er zowel binnen als buiten een goede vloer nodig. Dat regelen we graag voor je. Je hebt keuze uit verschillende vloeren, zoals onze houten vlondervloer en een zwaardere waterpas afgestelde systeemvloer. Elke vloer heeft weer een andere uitstraling. Daardoor hebben wij voor elk evenement een geschikte vloer te huur. Twijfel je welke vloer het beste past bij jullie evenement of wat er mogelijk is in combinatie met de tenten? We denken graag met je mee!

Ervaar de optimale service van onze evenementen tent verhuur

Bij Donselaar Tenten leveren we graag maatwerk om het onze klanten helemaal naar de zin te maken. Zo geef je de aluhallen zowel in kleur, maat als materiaal zelf vorm. Ook qua opbouw en transport zijn we flexibel én snel. Op korte termijn al een tent nodig? We gaan graag de uitdaging aan om jullie van een geschikte oplossing te voorzien. Voor een evenementen tent verhuur met een zeer groot aanbod tenten én waar de klant voorop staat, ben je aan het goede adres bij Donselaar Tenten.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Wantijpop
Logo Festifoort
Logo Soenda
Logo Free Your Mind

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat