Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Exclusieve tentenverhuur op maat

Ben je op zoek naar een exclusieve tentenverhuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Donselaar Tenten is de specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Wij bieden je de meest geschikte tent voor ieder event, welke uitdaging je ook voor de boeg hebt. Van evenement, festival en bruiloft, tot beurs en tijdelijke bedrijfsruimte. Wij helpen je graag!

Waarom wij een exclusieve tentenverhuur zijn

Donselaar Tenten biedt tenten voor uiteenlopende festivals en (zakelijke)evenementen. Ben je op zoek naar een grote professionele festivaltent? Kies dan voor onze Armada of onze Athena. Heb je meerdere kleinere tenten nodig dan bieden onze Pagodetenten uitkomst. Ook hebben we nog de Stretchtent. Vooral in de zomer met mooi weer is de Stretchtent perfect voor ieder evenement. Doordat de tent aan de zijkanten open is sta je constant in contact met de buitenwereld. Gebrek aan bedrijfsruimte? Kies dan voor een opslag- of werktent. Je kunt ze op maat laten maken, precies naar jouw wensen. Dat klinkt goed toch?

Een tent passend bij jouw wens

Een tent is de ideale oplossing om bezoekers droog en schoon onderdak te bieden, maar ook om tijdens evenementen die overdag plaatsvinden toch een gezellige sfeer te creëren met verlichting. Wij bieden onze tenten aan in verschillende soorten, kleuren en maten. Je hebt bij ons de keuze uit: Festivaltenten, Aluhallen, Stretchtenten, VIP-tenten en Pagodetenten.

Waarom kiezen voor tentenverhuur van Donselaar Tenten?

Op zoek naar een exclusieve tent voor jouw evenement? Bij Donselaar Tenten tentenverhuur zit je helemaal goed! Maak je bijvoorbeeld gebruik van onze feesttentenverhuur, dan kies je voor een snelle levering op locatie, montage door een ervaren team en betrouwbare tenten. Wij verzorgen alles in eigen beheer. Hierdoor hebben we korte lijnen in de communicatie en kunnen we binnen zeer korte tijd voldoen aan verzoeken en het antwoord geven op dringende vragen. Wij werken alleen met goed onderhouden tenten die keer op keer getest worden en gegarandeerd conform de geldende normen en eisen wat betreft (brand)veiligheid.

Veiligheid en kwaliteit

Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Alle tenten zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie.Onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en dragen en hanteren alle verplichte, hoogwaardige beschermingsmiddelen. Wij investeren daarnaast in scholing en cursussen, zodat we zowel jouw als onze eigen veiligheid kunnen garanderen.

Offerte aanvragen

Wij werken voor:

Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Pinkpop
Logo Knauf
Logo Soenda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat