Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Extra ruimte op school: tent als klaslokaal

Hoe regel je extra ruimte op school? Tent als klaslokaal! De anderhalve metersamenleving is niet alleen een prima dictee-woord, maar ook iets wat op school vorm moet gaan krijgen. Ruimte is op veel scholen schaars, dus hoe creëer je dan genoeg ruimte om te voldoen aan de norm? Door een tent of tijdelijke accommodatie van Donselaar Tenten in te zetten als klaslokaal of als school.

Les in tenten

Bij een tent denken veel mensen gelijk aan tentdoek, tentstokken en haringen. Het soort waar in normale zomers Europese campings vol mee staan. Dat zijn niet de tenten die wij bij Donselaar Tenten hebben. Onze tenten voelen niet als een tent. Je kunt door een ‘echte’ deur naar binnen, uit het raam kijken als je een antwoord moet bedenken op die moeilijke som en gewoon je jas uitdoen als je binnenkomt. Onze school tent voelt namelijk niet als tent. Wij bieden volwaardige tijdelijke accommodaties: van wanden met een dak tot een tent die van alle gemakken voorzien is. Wij regelen het voor je!

Outdoor onderwijs in de school tent

Nou ja, outdoor. De kinderen en uw onderwijskundig personeel voelen zich gewoon binnen in onze tenten. Dus voor echt outdoor onderwijs moeten ze nog gewoon naar buiten, op anderhalve meter afstand. Maar wat we hiermee bedoelen is dat onze tenten eenvoudig en snel op schoolpleinen of sportvelden opgebouwd kunnen worden. Wist u dat we door te werken met ballastvloeren geen enkele haring hoeven te slaan?

Tijdelijk extra ruimte nodig als school

Heeft uw school tijdelijk extra ruimte nodig? Wilt u dat onderwijskundig personeel, ouders en leerlingen veilig zijn en zich veilig voelen ? Bekijk dan de mogelijkheden van Donselaar Tenten. Al meer dan 10 jaar ervaring, VCA-gecertificeerde medewerkers en al onze tenten zijn gekeurd volgens de Europese normen voor Veiligheid & Gezondheid. Onze specialisten denken graag met u mee en geven gratis en vrijblijvend advies.

Bel ons op 085 – 3011 554, mail naar info@donselaartenten.nl of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Volkswagen
Logo Beach Throwdown
Logo Mysteryland

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat