Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een prachtige feesttent voor jullie bruiloft

Een feesttent huren voor jullie bruiloft, dat is een belangrijke stap in de voorbereidingen voor jullie grote dag! Je wilt immers dat het feest een succes wordt en daar hoort een passende feesttent bij. Wat voor feesttent hebben jullie in gedachten? Een grote sfeervolle stretchtent, volgehangen met romantische lichtjes? Of wil je wat meer bescherming in de vorm van een tent met dichte wanden? Ook onze Aluhal is een veel gekozen tent bij bruiloften en heeft tal van mogelijkheden en extra opties. Wat voor tent je ook zoekt: Donselaar Tenten heeft een passende feesttent voor jullie bruiloft.

Huur gemakkelijk en snel een tent voor jullie bruiloft

In de aanloop naar jullie bruiloft stroomt je hoofd over met dingen die nog geregeld moeten worden. Fijn als het huren van de feesttent dan niet teveel tijd en moeite kost. Bij Donselaar Tenten is dat zeker niet het geval. We schakelen snel en verdoen geen tijd met onnodige zaken. Weet je al precies wat je wilt of wil je juist graag een persoonlijk advies? Onze specialisten denken graag mee over de tent die voldoet aan jullie wensen. Met onze snelle en persoonlijke dienstverlening is het huren van een feesttent zo geregeld!

Een tent voor de ceremonie, het diner én jullie feest

Onze veelzijdige tenten zijn niet alleen geschikt als feesttent, maar zijn ook de perfecte locatie voor jullie ceremonie, de borrel en het diner. De volledige bruiloft doorbrengen in een tent maakt jullie dag zo mogelijk nog sfeervoller! Voor een idee hoe een bruiloft in een tent eruit kan zien kan je een kijkje nemen op onze Inspiratiepagina. Waar de Aluhal meer bescherming biedt op bijvoorbeeld een koelere of winderige dag, zet een Stretchtent een prachtige sfeer neer en realiseer je hiermee de ultieme zomerbruiloft.

Donselaar Tenten neemt al je zorgen uit handen

Bij Donselaar Tenten willen we graag dat jullie dag zo zorgeloos mogelijk verloopt. Daarom nemen wij jullie een groot deel van al het geregel uit handen. Na het doorgeven van jullie wensen en het maken van de onderlinge afspraken, zorgen wij voor de feesttent. Zowel het vervoer, de opbouw als de afbouw wordt door ons vakkundige team uitgevoerd. En uiteraard zorgen we voor een veilige tent die netjes is opgebouwd, waardoor ook de veiligheid geen punt van zorg meer is. Tijdens jullie grote dag zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.

Vraag vandaag nog een persoonlijke offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een sfeervolle feesttent op jullie bruiloft? Vraag dan snel meer informatie aan! Weet je al precies welke tent je wilt en hoe groot deze moet zijn? Dan kan je direct een offerte aanvragen. Twijfel je over de juiste tent of weet je de juiste tentmaat niet? Je kan op onze website de tentmaat berekenen, maar we denken ook graag met je mee! Neem dus zeker contact met ons op om al jouw vragen en twijfels te bespreken. We geven je een eerlijk en deskundig advies, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo doen we er van begin tot eind alles aan om van jullie grote dag een groot succes te maken!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Dance Behind The Wall
Logo Pleinvrees
Referentie Hockey Loverz

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat