Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

De mooiste feesttenten te huur bij Donselaar Tenten

Wij hebben de mooiste feesttenten te huur voor jouw volgende feest! Ongeacht wat voor feest je namelijk geeft, bij Donselaar Tenten hebben we voor elk feest de geschikte tent. Of het nu een klein feestje is met maar 10 gasten of een feest met duizenden gasten. En of je nu op zoek bent naar een rustige, ingetogen tent of juist een tent die eruit knalt. In ons ruime assortiment vind je zeker de tent waar je naar op zoek bent. Natuurlijk helpen we je ook graag bij het maken van die keuze. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Feesttenten te huur voor elk soort feest

Feesten zijn er in alle soorten en maten. En onze tenten gelukkig ook! We stellen je graag voor aan onze festivaltenten de Athena en de Armada. Deze grote tenten kunnen elk onderdak bieden aan maar liefst 5000 personen. Met hun imposante uiterlijk springen ze direct in het oog en bieden ze het perfecte decor voor een spetterend feest. Ben je op zoek naar een tent voor een festival? Naast de Athena en Armada hebben we nog veel meer mogelijkheden. Op onze festivalpagina vind je elke tent die je nodig hebt voor jouw festival.

De mooiste tenten voor jouw bruiloft

De mooiste dag van je leven, die wil je toch ook beleven op één van de mooiste plekken? En wat is er nu romantischer dan elkaar het ja-woord geven in een tent? Onze tenten bieden het perfecte decor voor zowel jullie ceremonie als een spetterend feest. Om inspiratie op te doen kan je foto’s bekijken van bruidsparen die je voorgingen en hun bruiloft vierden in één van onze tenten. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige bruiloft in stijl van Juri en Simone of bekijk hoe onze Aluhal samen met twee pagodetenten de sfeervolle basis bij William en Carolien vormde.

Het feestterrein compleet met de juiste tentvloer

Naast de feesttenten die we te huur hebben, is ook het huren van de juiste tentvloer belangrijk om van jouw feest een succes te maken. Want je wilt jouw gasten niet in de modder laten staan toch? Je huurt bij ons een tentvloer op maat. Past onze houten vlondervloer het beste bij jouw feest of ga je voor de strakke systeemvloer? Door naast jouw feesttenten ook een vloer te huren, maak je het plaatje compleet. En uiteraard leggen we ook de tentvloer voor je neer, als we toch de tenten aan het opbouwen zijn!

Advies over de juiste tenten voor jouw feest

Twijfel je welke van al onze tenten nu het meest geschikt is voor jouw feest? Van de Aluhal tot de stretchtent en de pagodetent, ze hebben allemaal hun eigen voordelen. We geven je graag meer informatie over onze tenten. En natuurlijk helpen we je met het maken van de juiste keuze voor jouw feest. Heb je vragen, neem dan een kijkje bij de meest gestelde vragen op onze website. En voor alle vragen waar je het antwoord niet van kan vinden, kan je natuurlijk bij ons terecht. Ook voor jouw feest hebben wij zeker de perfecte feesttenten te huur!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo TNT
Logo Stoke City
Neverland Logo
Logo Soenda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat