Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Vind jouw ultieme feesttent bij onze feesttenten verhuur

Tussen alle tenten van onze feesttenten verhuur zit ongetwijfeld de feesttent waar jij naar op zoek bent voor jouw feest. Feesttenten zijn er namelijk in alle soorten en maten. Van een heel grote tent die direct in het oog spring tot een tent die klein en sfeervol is. Bij Donselaar Tenten hebben we een groot assortiment aan tenten .We helpen we je graag die tent te vinden die past bij jouw feest. Want elk feest is uniek en heeft een unieke tent nodig. Doordat wij al onze tenten zelf produceren, leveren we altijd een tent die volledig op maat is en aan jouw wensen voldoet.

Tenten van hoge kwaliteit bij onze feesttenten verhuur

Het voordeel van het zelf produceren van onze tenten is dat we jouw tent(en) volledig op maat kunnen maken. Een ander voordeel is dat we de kwaliteit van onze tenten altijd kunnen bewaken. Zo werken we met het beste materiaal en houden we ook bij de productie hoge kwaliteitseisen aan. Dat resulteert in tenten die van onder tot boven kwaliteit uitstralen. Daarnaast voldoen al onze tenten natuurlijk aan de geldende veiligheidsnormen en hebben ze altijd een eigen tentboek. Daar kan je jouw gasten dus met een veilig gevoel in ontvangen.

Welke feesttent past het beste bij jouw feest?

Jouw wensen voor een tent van onze feesttenten verhuur hangen natuurlijk af van het soort feest wat je organiseert. Zowel voor grote festivals als kleine privé feesten hebben we geschikte tenten. Bekijk bijvoorbeeld de tenten die vaak gehuurd worden voor een festival, waaronder onze echte blikvangers de Athena en Armada. Deze grote tenten komen op een festivalterrein zeker tot hun recht. Ook voor een intiemer feest zoals een bruiloft hebben we jouw geschikte tent. Bekijk een bruidspaar wat jou voorging en het ja-woord gaf in een tent. Door onze ruime ervaring kunnen we je adviseren over verwante zaken zoals de juiste grootte van de tent en het soort tent wat het beste past bij jullie feest.

Jij organiseert het feest, wij de tent

Bij het organiseren van een feest komen er van alle kanten zaken op je af. Het onderkomen is één van de vele dingen die moet worden geregeld. We maken het je daarom graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo denken we mee over de praktische zaken, zoals de grootte van de tent en überhaupt welke tent het beste past. Ook wat betreft het op- en afbouwen nemen we je graag alle zorgen uit handen.  Ons team regelt het transport, de opbouw van de tent(en) en een eventuele tentvloer. Tijdens jouw feest zijn we altijd bereikbaar voor vragen, ook als we niet op locatie zijn.

Een succesvol feest met een tent van onze feesttenten verhuur

Wil je een prachtige feesttent huren en je geen zorgen hoeven maken over alle bijkomende zaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons complete assortiment  vind je altijd de tent die je zoekt. En met onze slagvaardige en persoonlijke service wordt ook jouw feest gegarandeerd een succes. Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan of neem contact op om snel antwoord te krijgen op je vragen.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo TNT
Logo Volkswagen
Logo Beach Throwdown
Logo Mysteryland

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat