Festivaltenten en vloeren huren met service en kwaliteit

Behalve een tent huren komt er bij het organiseren van een festival natuurlijk veel meer kijken. Dat begrijpen wij als jouw ervaren verhuurder van festivaltenten als geen ander. Daarom ontzorgen wij je tijdens de voorbereidingen op jouw festival graag op het gebied van het selecteren van de juiste tent. Inclusief festivalvloeren? Geen enkel probleem. Wij vertalen jouw wensen naar een professionele festivaltent op maat. Van goede kwaliteit én met optimale service.

Offerte aanvragen
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies

Wij werken voor:

Tent huren voor een geslaagd festival

Tenten op maat voor grote en kleine festivals

Samen met jou kijken wij naar welke tent het beste bij jouw festival past. Zo huur jij altijd een festivaltent, waarin jouw eisen en wensen samen komen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als capaciteit, uitstraling en budget. Zo weet jij precies wat je van ons kunt verwachten en kom je nooit voor verrassingen te staan in de aanloop naar jouw festival. Wel zo fijn in een toch altijd hectische periode.

Check nu het ruime aanbod van onze professionele festivaltenten. Wij werken samen met grote festivals in Nederland, zoals Tomorrowland, Dancevally, Valhalla, Mysteryland, Amsterdam Open Air, Decibel en Defqon.

Festivalvloer huren voor een optimale beleving

Een tent huren is zeker in Nederland geen overbodige luxe voor het slagen van jouw festival. Het weer kan weleens tegenvallen maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw festival in het water hoeft te vallen.

Donselaar Tenten denkt graag mee en zorgt er dankzij het ruime assortiment aan festivalvloeren voor dat jouw bezoekers droge voeten houden.