Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tent huren voor een geslaagd festival

Jouw tent op maat voor grote en kleine festivals

Samen met jou kijken wij naar welke tent het beste bij jouw festival past. Zo huur jij altijd een festivaltent, waarin jouw eisen en wensen samen komen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als capaciteit, uitstraling en budget. Zo weet jij precies wat je van ons kunt verwachten en kom je nooit voor verrassingen te staan in de aanloop naar jouw festival. Wel zo fijn in een toch altijd hectische periode.

Check nu het ruime aanbod van onze professionele festivaltenten. Wij werken samen met grote festivals in Nederland, zoals Tomorrowland, Dancevally, Valhalla, Mysteryland, Amsterdam Open Air, Decibel en Defqon.

Festivalvloer huren voor een unieke beleving

Een tent huren is zeker in Nederland geen overbodige luxe voor het slagen van jouw festival. Het weer kan weleens tegenvallen maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw festival in het water hoeft te vallen. Donselaar Tenten denkt graag mee en zorgt er dankzij het ruime assortiment aan festivalvloeren voor dat jouw bezoekers droge voeten houden. Neem contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan!

Wij werken voor:

Referentie Mysteryland
Referentie AOA
Referentie Boothstock festival
Referentie Tomorrowland
Referentie Soenda
Referentie Dancevalley
Referentie Drumcode
Referentie Decibel
referentie neverland logo
referentie pleinvrees
Referentie Wantijpop
Referentie Festifoort
referentie duikboot festival
Referentie Luminisity
referentie asm festival

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat