Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tent huren voor een geslaagd festival

Jouw tent op maat voor grote en kleine festivals

Samen met jou kijken wij naar welke tent het beste bij jouw festival past. Zo huur jij altijd een festivaltent, waarin jouw eisen en wensen samen komen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als capaciteit, uitstraling en budget. Zo weet jij precies wat je van ons kunt verwachten en kom je nooit voor verrassingen te staan in de aanloop naar jouw festival. Wel zo fijn in een toch altijd hectische periode.

Check nu het ruime aanbod van onze professionele festivaltenten. Wij werken samen met grote festivals in Nederland, zoals Tomorrowland, Dancevally, Valhalla, Mysteryland, Amsterdam Open Air, Decibel en Defqon.

Festivalvloer huren voor een unieke beleving

Een tent huren is zeker in Nederland geen overbodige luxe voor het slagen van jouw festival. Het weer kan weleens tegenvallen maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw festival in het water hoeft te vallen. Donselaar Tenten denkt graag mee en zorgt er dankzij het ruime assortiment aan festivalvloeren voor dat jouw bezoekers droge voeten houden. Neem contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan!

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Amsterdam Open Air Logo
Logo Boothstock Festival
Logo Tomorrowland
Logo Soenda
Logo Dancevalley
Logo Drumcode
Logo Decibel Outdoor
Neverland Logo
Logo Pleinvrees
Logo Wantijpop
Logo Defqon
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Festifoort
Logo Duikboot Festival
Logo Luminisity
Logo Free Your Mind
Logo ASM Festival
Logo Stoke City

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat