Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een festivaltent op maat voor jouw festival

Op zoek naar de perfecte festivaltent voor jouw festival? Wij hebben hem! Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een grote of kleine tent, er zit altijd een geschikte tent in ons assortiment. Van imposante eye-catcher tot tenten die wat meer opgaan in de omgeving. Huur je één of meerdere van onze festivaltenten, dan profiteer je van onze jarenlange ervaring in de tentenwereld. We geven je natuurlijk een advies op maat, er is tijdens jouw festival altijd iemand bereikbaar en zowel het vervoer als opbouw en afbouw worden voor je verzorgd. Zo maken we het huren van een festivaltent graag zo gemakkelijk én leuk mogelijk!

Vind jouw perfecte festivaltent in ons aanbod

Wat voor festival gaat het worden? Heb je de beste artiesten uitgenodigd en wil je hiervoor de meest imposante tenten regelen? Komt voor elkaar! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Armada en Athena. Deze tenten hebben ieder hun eigen karakteristieken, maar één ding hebben ze gemeen: ze maken jouw festivalterrein in één keer af! Is jouw festival juist wat ingetogener en gaat het meer om een kalme sfeer? Ook dan ben je bij Donselaar Tenten aan het juiste adres. Ontdek bijvoorbeeld de vele mogelijkheden van onze Aluhal, de Transparante tent of maak een prachtig geheel van diverse Pagodetenten samen.

Offerte aanvragen

Alle tenten voor jouw complete festivalterrein

Natuurlijk hebben we de mooiste en grootste tenten voor jouw feestgangers. Maar daarmee ben je er nog niet. Want misschien wil jij wel een grote garderobe realiseren, is er behoefte aan een overdekte bar of wil je standhouders een fijne plek bieden. Van heel klein tot heel groot: ook deze tenten hebben wij voor je. Gebruik bijvoorbeeld onze karakteristieke Pagodetenten om  de ingang van het festivalterrein extra authentiek te maken. En misschien is onze prachtige Stretchbar wel de ideale bar voor jouw festival.

Festivalterrein

De mooiste én veiligste tenten voor jouw festival

Naast uitstraling is er nog een belangrijk punt bij festivaltenten: de veiligheid. Want op problemen tijdens jouw evenement zit natuurlijk niemand te wachten. Bij Donselaar Tenten zijn we ons bewust van deze verantwoordelijkheid. Al onze tenten zijn daarom van de hoogste kwaliteit. Van het tentdoek tot het frame van onze tenten, we kiezen altijd voor de beste opties. Natuurlijk zijn onze tenten allemaal goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Ook is elke tent voorzien van een tentboek, waarin alle constructieberekeningen en andere informatie staan. Handig bij het aanvragen van vergunningen.

Werkwijze: het huren van een festivaltent

Maar hoe werkt het nu precies, een festivaltent huren bij Donselaar Tenten? Allereerst helpen we je graag met een advies op maat. Weet je al precies wat je wilt, dan kan je direct een offerte aanvragen. Kies je voor onze tenten? Samen met de accountmanager wordt er een planning gemaakt. Vervolgens worden de tenten op jouw locatie opgebouwd. Tijdens jouw festival zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Na afloop zorgen we ervoor dat het hele terrein er weer netjes bijligt. Na afloop evalueren we samen hoe alles is gegaan.

Gratis advies en een persoonlijke offerte

Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een festival. Daarom nemen we je graag zoveel mogelijk werk uit handen. Je kan zelf een kijkje nemen bij al onze tenten en bepalen welke tent het beste past bij jouw festival, maar je kan ook direct contact opnemen voor een persoonlijk advies. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we goed inschatten welke tent bij jouw plannen aansluit. Ook een locatiebezoek is mogelijk, waarbij we samen alle mogelijkheden doorlopen. Vervolgens sturen we je zo snel mogelijk een persoonlijke en vrijblijvende offerte.

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen
als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

 

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

Snelle en deskundige opbouw door ons team

Als je bij ons een festivaltent huurt, kan je er uiteraard op rekenen dat wij ervoor zorgen dat deze op jouw locatie wordt geleverd en opgebouwd. We hebben dit hele proces in eigen hand en verzorgen dus zelf het transport en de opbouw. Zo weten we zeker dat dit goed gebeurt, zodat al jouw tenten staan als een huis! Is het festival weer voorbij? Dan komen we de tent(en) uiteraard weer afbreken en ophalen. Onze gecertificeerde montagemedewerkers zijn zeer ervaren en werken altijd snel en netjes.

Festivaltent Opbouw

Huur ook jouw tentvloeren bij Donselaar Tenten

Ben je naast tenten ook op zoek naar vloeren voor jouw festival? Bij Donselaar Tenten hebben we niet alleen een grote voorraad tenten, ook vloeren hebben we altijd voldoende op voorraad. Zo kunnen we niet alleen de vloer leveren voor in jouw festivaltenten, maar kan je ook desgewenst jouw hele festivalterrein voorzien van een mooie ondergrond. Voor festivals wordt onze houten vlondervloer het vaakste gekozen. Een mooie vloer die ervoor zorgt dat jouw gasten altijd droge voeten houden! De vlondervloer is zelf te leggen, maar we begrijpen dat je meer te doen hebt. Ook het leggen van de vloer nemen we je dus graag uit handen!

Vlondervloer Huren

Profiteer van ruim 10 jaar ervaring in de tentenwereld

Al sinds 2008 zijn wij dagelijks bezig de mooiste tenten te leveren aan zowel particulieren als ondernemers. Dat zijn niet alleen festivaltenten, maar ook bedrijfsoplossingen of tenten voor horeca, beurzen en andere evenementen. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en mogen jaarlijks vele tenten plaatsen bij onze klanten. Door deze ervaring kan ons team altijd snel inschatten welke tenten het beste passen bij jouw evenement. Ook weten we precies hoe we jou het beste kunnen ontzorgen en dat doen we dan ook graag! Daarnaast blijven we continu innoveren en hebben we altijd een tent die jij zoekt voor jouw festival.

Neem vandaag nog meer informatie op voor jouw festivaltent

Meer weten over het huren van een festivaltent? Je vindt op onze website veel informatie en inspiratie. Bekijk alle tenten die we eerder al mochten plaatsen om te kijken wat jou aanspreekt. We hebben al mogen bijdragen aan het succes van vele grote én kleine festivals. We helpen je dan ook met plezier persoonlijk verder. Neem daarom zeker even contact op om met één van onze accountmanagers te sparren over alles rondom jouw festival. Of vraag gewoon direct een offerte aan, dat kan natuurlijk ook! Maak jouw festival extra succesvol met een festivaltent van Donselaar Tenten!

Vraag direct een offerte aan
 

Wij werken voor:

Logo Pinkpop
Referentie Hockey Loverz
Logo Pleinvrees
Logo Defqon

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat