Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Vind jouw ideale festival vloer bij Donselaar Tenten

Op zoek naar een festivalvloer voor jouw festival? Bij Donselaar Tenten hebben we verstand van vloeren. We adviseren je dan ook graag over de geschikte vloer voor jouw festival. Met het Nederlandse weerbeeld kan je op een festival niet om een goede vloer heen. Ook als je een festival midden in de zomer organiseert, heb je kans dat de bezoekers van jouw festival alsnog in de regen staan. En dan wil je natuurlijk wel dat iedereen droge voeten houdt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw festival? Wij leveren diverse vloeren op maat, waaronder de veel gekozen houten vlondervloer.

Wij hebben de geschikte festivalvloer voor jou

Een geschikte vloer die in elke tent past, is onze houten vlondervloer. Deze vloer is dan ook het populairst als festival vloer. De vloerdelen zijn 5 meter lang en 0,5 meter breed en worden direct op de ondergrond gelegd. Daardoor kan je de vlondervloer ook zelf leggen. Maar natuurlijk kunnen wij ook het transport en het leggen van de vloer voor onze rekening nemen. Wil je graag een andere vloer? Je kan bij ons ook terecht voor systeemvloeren, zwaarlastvloeren en bankirai vloertegels. Een systeemvloer wordt waterpas gelegd en kan daardoor niet zelf gelegd worden. Voor luxe evenementen is dit de ideale vloer.

Voor zowel een grote als een kleine festivalvloer kan je bij ons terecht

Door een ruime ervaring met het leveren van niet alleen festivalvloeren, maar ook festivaltenten, weten we precies wat er nodig is voor een succesvol festival. Onze vlondervloeren liggen op grote festivals als Tomorrowland, Dancevalley en Mysteryland. Maar ook voor kleinere evenementen zijn wij graag jouw partner! Door onze ruime voorraad hebben we altijd de festival vloer van jouw wens op voorraad. Doordat onze vloeren per vierkante meter te huur zijn, bepaal je zelf hoe groot jouw vloer moet worden. De minimale afname van onze vloeren is 150 vierkante meter. Heb je een kleinere vloer nodig, dan is dat ook mogelijk. Je kan de vloer dan komen ophalen in Renswoude.

Huur naast je festivalvloer ook je festivaltenten bij Donselaar Tenten

Voor een festival heb je uiteraard ook een festivaltent nodig. Naast onze vloeren hebben wij een ruim aanbod van verschillende festivaltenten. Zo vind je bij ons kleine tenten voor een intieme sfeer, maar ook tenten die onderdak bieden aan duizenden mensen. Met onze imposante tent de Athena bijvoorbeeld heb je een unieke blikvanger op jouw festivalterrein. Niet alleen voor tenten, maar ook voor een stretchbar kan je bij ons terecht! Daarmee staat de basis van jouw festival als een huis. Neem voor een indruk een kijkje bij al ons grote assortiment aan tenten. Heb je een bijzondere wens, laat het ons weten. We maken graag jouw tent of vloer op maat.

Altijd een oplossing op maat voor jouw evenement

Door onze ruime ervaring kan je vertrouwen op een service van uitstekende kwaliteit. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee om al jouw wensen mogelijk te maken. Wil jij graag een (kleine) vlondervloer huren en deze zelf leggen? Of wil je jouw complete festivalterrein laten opbouwen door onze ervaren montagemedewerkers? We passen ons volledig aan aan jouw wensen! Neem snel contact op en laat je verrassen door alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Offerte aanvragen

Wij werken voor:

Logo Free Your Mind
Logo Amsterdam Open Air
Logo Mysteryland
Logo TNT

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat