Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Huur een geïsoleerde tent voor jullie bruiloft!

Zeker in de koudere maanden is een geïsoleerde tent voor jullie bruiloft een ideale locatie. In een geïsoleerde tent is het namelijk prima mogelijk een comfortabele temperatuur te realiseren. Willen jullie graag onder een tent trouwen, gezellig dineren of er een knallend feest in organiseren? Een geïsoleerde tent is dé oplossing. Onze tenten zijn zo goed geïsoleerd dat de warmte binnen blijft en jouw gasten zich ook bij kouder weer comfortabel zullen voelen. Daarnaast verzorgen we met plezier verwarming in de tent, zodat jullie altijd de mogelijkheid hebben wat bij te stoken.

Een comfortabele dag in een geïsoleerde tent op jullie bruiloft

Door te trouwen in een tent worden de mogelijkheden qua locatie eindeloos. Trouwen in jullie eigen achtertuin? In een tent kan het. En een geïsoleerde tent doet qua uiterlijk niets af aan een normale tent. De geïsoleerde panelen en het geïsoleerde dak hebben een strakke uitstraling en natuurlijk kan je de tent volledig naar wens aankleden. Hoewel vooral voor de wintermaanden een geïsoleerde tent de perfecte oplossing lijkt, kan ook in de zomer de temperatuur tegenvallen. Ongeacht wanneer jullie trouwen is de optie van een geïsoleerde tent dus altijd slim om mee te nemen in jullie overwegingen.

Een tent op maat voor jullie ideale dag

Donselaar Tenten maakt jouw tent volledig op maat. Een tent voor jullie ceremonie of een tent waarin je ook ’s avonds alle extra gasten kan ontvangen voor een groot feest? We zorgen graag voor de perfecte locatie voor jullie grote dag. Zo zijn onze tenten al leverbaar vanaf 3 meter breed tot maar liefst 30 meter breed. In de lengte zijn ze per 5 meter te verlengen, waardoor je gemakkelijk een tent realiseert in de door jullie gewenste grootte. Ook in de hoogte zijn er diverse mogelijkheden, waardoor ook een feestelijke hoge tent tot de mogelijkheden behoort.

Een persoonlijk advies voor de perfecte geïsoleerde tent op jullie bruiloft

Het kiezen van de juiste tent kan lastig zijn. Nu kan je de juiste tentmaat berekenen op onze website, maar ook wat betreft verdere vormgeving zijn er tal van mogelijkheden voor jullie ideale trouwlocatie. In de afgelopen jaren hebben we tal van accommodaties mogen realiseren en ook voor jullie grote dag denken we graag met jullie mee. Daarnaast is het mogelijk een afspraak te maken voor een locatiebezoek, waarbij we vooraf de locatie komen bekijken om eventuele vragen te bespreken. Uiteraard verzorgen wij zowel de op- als afbouw van de tent. Zo weet je zeker dat alles op jullie grote dag op rolletjes zal verlopen!

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies

Nieuwsgierig naar de perfecte geïsoleerde tent voor jullie bruiloft? Bij Donselaar Tenten kunnen we zeker de tent leveren die jullie zoeken! Neem voor inspiratie een kijkje tussen al onze projecten. Zit daar niet de tent bij die jullie zoeken? We leveren graag maatwerk voor jullie grote dag! Neem dus zeker even contact op om met één van onze adviseurs alle mogelijkheden te bespreken. We leveren met plezier onze bijdrage om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Stoke City
Logo Pleinvrees
Logo Festifoort
Logo Oranjebloesem

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat