Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een grote tent huren bij Donselaar Tenten biedt een wereld aan mogelijkheden

Een grote tent huren is vaak de eerste stap van de organisatie van een evenement. Of het nu om een bruiloft gaat, een festival of een zakelijke gelegenheid. Een grote tent is voor tal van doeleinden geschikt. Natuurlijk kan je bij de definitie ‘grote tent’ aan verschillende soorten tenten denken. Maar ongeacht wat voor grote tent je ook zoekt, bij Donselaar Tenten hebben we de tent van jouw voorkeur zeker beschikbaar! Wij leveren onze tenten namelijk op de maat waar jij naar op zoek bent. Ontdek de wereld aan mogelijkheden die onze tenten bieden.

Een grote tent huren voor een succesvol feest

Onze tenten hebben al een grote verscheidenheid aan feesten mogen faciliteren. Van bruiloftsfeest tot festival, voor alle soorten feesten hebben wij een geschikte tent. Wil je een echte blikvanger, bekijk dan zeker onze Armada. Deze unieke tent heeft een vrij zichtveld, waardoor ook de mensen achterin zonder belemmering het podium kunnen zien. Maar ook de Athena is zeer geschikt voor op jouw feestterrein. Beide tenten bieden ruimte aan wel 5000 feestgangers. Op zoek naar nóg meer ruimte? Onze aluhal kan aan maar liefst 10.000 personen onderdak bieden. Een grote tent huren voor jouw feest is bij ons dus geen enkel probleem.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw zakelijke evenement

Niet alleen voor feesten hebben wij de ideale grote tent natuurlijk. Ook jouw zakelijke event wordt een succes in één van onze tenten. Ga bijvoorbeeld voor de strakke uitstraling van de aluhal of kies voor een vrij uitzicht met een transparante tent. Door de vele mogelijkheden in maatvoering, huur je precies die tent die jij voor ogen hebt. Voor een zakelijke gelegenheid zijn er veel extra mogelijkheden beschikbaar. Huur bijvoorbeeld ook ons VIP Paviljoen om jouw belangrijke gasten een luxe welkom te bieden. Daarnaast maakt de Pagodetent het plaatje compleet als informatiepunt of als locatie voor standhouders.

Een grote tent huren als tijdelijke of (semi)permanente bedrijfsoplossing

Een andere toepassing voor een grote tent is het gebruik als (tijdelijke) bedrijfsoplossing. Bijvoorbeeld omdat er tijdelijk ruimtetekort is of voor het faciliteren van een bedrijfsdag. Een tent is op veel manieren inzetbaar, zodat alle bedrijfsprocessen doorgang kunnen vinden. Door de hoge kwaliteit van onze tenten zijn ze zeer geschikt om in te werken. Daarbij kan er gekozen worden voor volledige isolatie, waarbij er binnen een behaaglijke temperatuur kan worden gecreëerd. Ben je tijdelijk of permanent op zoek naar een oplossing voor jouw bedrijf, bekijk dan zeker onze tenten.

Het gemak van een grote tent huren bij Donselaar Tenten

Bij Donselaar Tenten doen we er alles aan om het onze klanten gemakkelijk te maken. Doordat we zowel de productie, het transport als de opbouw in eigen hand hebben, kunnen we snel schakelen. Dit houdt de levertijd van de tenten kort en de service hoog. Uiteraard denken we aan uw en onze veiligheid en bouwen onze gecertificeerde vakmensen alle tenten professioneel op. Benieuwd naar de mogelijkheden van een grote tent voor jouw evenement of bedrijf? Vraag via onze website een offerte aan voor de tent van jouw voorkeur en je weet direct waar je aan toe bent.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Referentie Hockey Loverz
Logo Mazda
Logo Free Your Mind
Logo Stoke City

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat