Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Hoe werkt een tent huren?

Of je nou een festivaltent nodig hebt, extra opslagruimte voor je bedrijf, een gave beurslocatie of een multifunctionele stretchtent: bij ons kun je terecht. We denken met je mee, geven eerlijk en persoonlijk advies en blijven het hele proces betrokken. Dus vraag jij je af; hoe werkt een tent huren? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

Wij zijn Donselaar Tenten, dé specialist in de verhuur van tijdelijke accommodaties. Sinds 2008 nemen wij onze klanten alle zorg uit handen. Vanaf het persoonlijke advies en de snelle offerte tot de opbouw van de tent en onze 24/7-bereikbare storingdienst. Als je bij ons een tijdelijke accomodatie huurt, ben je zeker van een zorgenloos proces van begin tot eind.

Hoe werkt een tent huren?

Om te beginnen willen we weten wat je nodig hebt. Neem contact op met onze specialisten voor gratis advies en een persoonlijke offerte. Je kunt ook eerst zelf kijken. Bekijk al onze tenten, bereken jouw ideale tentmaat en vraag dan makkelijk een offerte aan.

Gaan we samen aan de slag? Dan maak je samen met jouw accountmanager een planning. We komen de tenten met een vast team opbouwen, hierdoor heb je ook op locatie 1 vast aanspreekpunt. Gedurende jouw project kun je 24/7 bij ons terecht. Ook als we niet op locatie zijn.

Na de opbouw leveren we de tent aan jou op, samen bekijken we of de tent naar wens is. Na afloop van je project bouwen we de tent weer af en leveren we het terrein weer aan je op. Een paar dagen later evalueer je de gang van zaken met je accountmanager.

Meer weten?

Dat kan! Bekijk al onze tenten, bereken jouw ideale tentmaat of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag persoonlijk, eerlijk en gratis verder!

Offerte aanvragen
 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor:

Logo Volkswagen
Logo Douwe Egberts
Logo Mazda
Logo Pleinvrees

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat