Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

De huur van een feesttent is vaak één van de eerste dingen die komen kijken bij de organisatie van een feest. Want bij de organisatie van een feest of ander evenement heb je een hoop takenlijstjes om af te lopen. Het is dan ook fijn als de huur van de feesttent snel en makkelijk geregeld is. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Tussen ons ruime aanbod aan tenten vind je zeker de geschikte tent voor jouw feest. We hebben kleine tenten voor kleine gezelschappen, maar je vindt ook die ene feesttent waar duizenden mensen in kunnen. En uiteraard zijn al die tenten stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit.

Gepersonaliseerde tent Armada

Huur een flexibele feesttent voor een geslaagd feest

Bij Donselaar Tenten huur je de feesttent die past bij jullie feest en bepaal je zelf de huurperiode. Heb je een groot feest en verwacht je enkele duizenden mensen? Dan is de indrukwekkende Armada een goede optie voor jullie feest. Liever open wanden? De Athena biedt de sfeer die je zoekt. Voor sommige feesten heb je een tent op maat nodig. Met onze Aluhal kunnen we aan al jouw wensen tegemoet komen. Deze tent maken we namelijk volledig op maat, zowel qua breedte, lengte als hoogte. Deze tent biedt dus een geschikt onderkomen voor zowel kleine als grote feesten.

Aluhal tent huren Donselaar Tenten

Diverse grote en kleine feesttenten te huur

Een grote feesttent voor duizenden mensen is natuurlijk prachtig, maar een beetje te groot als je een feesttent zoekt voor jullie bruiloft. Ook voor andere intiemere feesten is vaak een kleine tent geschikt. In dat soort gevallen is de Aluhal perfect op maat te maken voor jullie feest. Maar ook de karakteristieke Pagodetent kan jouw feest de finishing touch geven waar je naar zoekt. Weet je niet welke tent bij jouw feest past? Bekijk het overzicht van al onze tenten of kijk voor welke tent andere klanten kozen.

Festival

Huur een compleet feestterrein via Donselaar Tenten

Niet alleen voor de huur van een feesttent zijn wij het juiste adres, maar jouw hele feestterrein kan je via ons regelen. We verzorgen niet alleen de verhuur, maar bouwen ook het gehele terrein voor je op. Dat scheelt helemaal een hoop tijd qua organisatie. Naast de huur van je feesttent, creëren we ook een fijne plek voor het personeel met onze stretchbar. En modder is verleden tijd met onze tentvloeren. Een attente gastheer of gastvrouw zijn? Zorg voor originele en comfortabele slaapplekken voor je gasten. Dan komen ze de volgende keer zeker terug.

Pagodetenten bij Dance Behind The Wall
 

Wij werken voor:

Logo Festifoort
Logo Volkswagen
Logo Pathe Arena Amsterdam
Logo Vitesse

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat