Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Jouw feesttent huren kan bij Donselaar Tenten

Wil jij een mooie en opvallende feesttent huren? Bij Donselaar Tenten hebben we een ruim aanbod aan zeer diverse feesttenten. Daardoor is er altijd een tent die past bij jouw feest! We bieden veel mogelijkheden om een tent helemaal naar jouw wensen aan te passen. Daarnaast zijn we zeer flexibel in het leveren van onze accommodaties. Zo kunnen we op zeer korte termijn al een op maat gemaakte tent voor jouw feest leveren. En ook de lengte van de huurperiode laten we helemaal aan jou over. Een dag, een week of 10 jaar? Bij Donselaar Tenten ben jij degene die bepaalt!

Een feesttent huren voor elk feest

Feesttenten zijn er in alle soorten en maten. En dat is maar goed ook, want ze worden in tal van verschillende gelegenheden ingezet. Denk aan een gezellig feest in de achtertuin, het  trouwen in een tent of grote tenten voor een festival. Festivals hebben vaak veel verschillende tenten op het terrein, waarbij enkele grote blikvangers direct de aandacht trekken. Een andere manier om een feesttent te gebruiken is de mogelijkheid om de capaciteit van een horecagelegenheid snel en voordelig uit te breiden. Donselaar Tenten is er voor iedereen die een geschikte feesttent of andere tijdelijke accommodatie nodig heeft!

Welke van onze feesttenten voldoet aan jouw wensen?

Geen één feest is hetzelfde en ook geen feesttent zou hetzelfde moeten zijn. En met ons grote aanbod hoeft dat gelukkig ook niet! Op zoek naar een accommodatie voor een écht groot feest? Denk dan eens aan onze Athena en Armada. Deze imposante tenten worden ongetwijfeld dé blikvangers op jouw feestterrein. Ze zijn zeer populair voor festivals, maar ook andere grote feesten worden een succes in deze tenten. Ook de Aluhal is zeer geschikt voor zowel grote als kleine feesten, omdat de tent helemaal op maat te maken is. En met onze Stretchtent realiseer je jouw sfeervolle feestomgeving in een handomdraai. Welke tent past het beste bij jouw wensen?

Mogelijkheden om jouw feesttent te huren

We bieden diverse mogelijkheden om jouw feesttent net wat persoonlijker te maken. Zo kan onze Aluhal met full-colour bedrukte zeilen worden geleverd. En met de banner op onze Pagodetent geef je de tent direct een eigen tint. Veel van onze tenten zijn in diverse kleuren leverbaar, waardoor je gemakkelijk een kleur kan uitzoeken die past bij jouw feest(terrein). Zeker weten dat jouw gasten niet in de modder komen te staan? Kies dan voor het huren één van onze tentvloeren

Offerte aanvragen

Feesttenten waar je blij van wordt

Kies je voor het huren van één of meerdere feesttenten bij Donselaar Tenten, dan kies je voor tenten van hoge kwaliteit. Onze tenten zijn namelijk in onze eigen werkplaats vervaardigd van materialen van de hoogste kwaliteit. Ze voldoen vanzelfsprekend aan alle brand- en veiligheidseisen. Ook bij het opbouwen van onze tenten en tentvloeren staat de veiligheid voorop. Zo volgen onze medewerkers cursussen en bijscholingen waar nodig. Wil je een feesttent huren voor een termijn die jij zelf bepaalt? En zaken doen met een bedrijf wat met jou meedenkt en altijd voor je klaar staat? Vraag dan vandaag nog jouw persoonlijke offerte aan of neem direct contact met ons op.

Ik wil vrijblijvend een persoonlijk voorstel
 

Wij werken voor:

Logo Wantijpop
Logo Beach Throwdown
Logo Pinkpop
Logo Knauf

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat