Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Jouw professionele tentvloer te koop.

Op zoek naar een adres waar ze een tentvloer te koop hebben voor jouw tent of voor een ander doeleinde? Bij Donselaar Tenten hebben we verschillende soorten tentvloeren te koop, waardoor er altijd een geschikte tentvloer voor je bij zit. Uiteraard zijn al onze tentvloeren van de hoogste kwaliteit en kan je vertrouwen op een hoge levensduur. Door het gebruiksgemak zijn onze vloeren zowel geschikt voor evenementen als voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld als ondergrond in een werktent of juist voor chique gelegenheden.

Ook jouw perfecte tentvloer te koop bij Donselaar Tenten

Naar wat voor tentvloer ben je op zoek? We hebben zowel een houten vlondervloer als een systeemvloer te koop. Beide vloeren hebben hun eigen voordelen. Zo is de houten vlondervloer de meest verhuurde vloer voor festivals. Deze vloer past in elke tent en is daardoor erg veelzijdig. Een voordeel is dat de vloer ook zelf gelegd kan worden.

Onze systeemvloer is een zwaarlastvloer die bestaat uit houten panelen in een stalen profiel. Doordat de vloer waterpas kan worden afgesteld, is hij zeer geschikt voor zakelijke evenementen en in een werktent. Daarnaast doet de vloer met zijn luxe uitstraling het goed op zakelijke evenementen. 

Tentvloer te koop en te huur

Onze tentvloeren zijn te koop, maar daarnaast is het ook mogelijk een tentvloer te huren. Heb je maar tijdelijk een vloer nodig, dan is het huren van een vloer natuurlijk een fijne optie. Door onze ruime voorraad hebben we altijd genoeg vloerdelen op voorraad om ook jouw evenement op korte termijn van een geschikte vloer te voorzien. Onze tenten kunnen natuurlijk in een tent worden gelegd, maar de houten vlondervloer is bijvoorbeeld ook zeer geschikt om een buitenterrein te verharden. Zo blijft een eventuele grasmat gespaard en houden je gasten droge voeten.

Vind ook jouw evenementententen bij Donselaar Tenten

Onze naam zegt het al, we hebben niet alleen een geschikte tentvloer te koop, ook voor jouw tenten ben je bij ons aan het juiste adres! Van imposante festivaltent tot semipermanente bedrijfsoplossing, met onze tenten kan je alle kanten op. Vrijwel alle tenten in ons grote assortiment zijn volledig op maat te maken. Zo kan de Aluhal volledig naar wens op maat worden gemaakt en ook nog gekoppeld worden met andere tenten. Hierdoor is het mogelijk om enorme oppervlaktes te overdekken. Donselaar Tenten is hét adres voor zowel jouw grote als kleine tijdelijke accommodaties!

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan

Ga je een tentvloer aanschaffen of huren, dan wil je weten waar je aan toe bent. Daarom vraag je bij ons gemakkelijk een offerte op maat aan. Koop of huur je een vloer of tent bij ons, dan laten we je graag kennismaken met onze uitstekende service. Zo denken we uiteraard mee over de beste passende oplossing voor jouw evenement of bedrijf. Vervolgens zorgt ons kundige team voor veilig transport en opbouw van de tenten en tentvloeren. Bij vragen of problemen zijn we altijd bereikbaar en kan je rekenen op onze snelle service. Ook benieuwd wat onze tentvloeren en tenten voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Ik wil vrijblijvend een persoonlijk voorstel
 

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Logo Free Your Mind
Logo Wantijpop
Logo Pathe Arena Amsterdam

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat