Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Luxe Pagodetent 5×5 kopen

Ben je op zoek naar een veelzijdige tent, dan is een Pagodetent 5×5 kopen een slimme stap! Deze tent kan namelijk voor tal van doeleinden worden gebruikt. Meerdere pagodetenten samen maken bijvoorbeeld de perfecte luxe feesttent, maar daarnaast is hij ook geschikt als garderobe, beursstand, EHBO-post, baroverkapping… Moeten we nog doorgaan? Het is duidelijk: deze tent is de perfecte veelzijdig inzetbare tent! De afmetingen van 5 bij 5 meter zorgen voor behoorlijk wat ruimte, maar houden hem tegelijkertijd goed hanteerbaar. We delen graag alle voordelen van onze Pagodetent met je!

Een Pagodetent 5×5 kopen die voldoet aan jouw wensen

Veel mensen denken bij een Pagodetent aan de chique witte variant. Maar wist je al dat onze Pagodetenten in meer kleuren beschikbaar zijn? Zo is de witte Pagodetent inderdaad een chique verschijning, maar de transparante Pagodetent doet daar zeker niet voor onder! En ook de zandkleurige tent past in elke situatie. Verder zijn onze tenten beschikbaar in paars en groen. Met die vrolijke kleuren maak je een festivalterrein op een makkelijke manier nog gezelliger. Om je tent(en) verder te personaliseren, is het mogelijk om te kiezen voor een bannerframe. Daarnaast kunnen we een uitgiftebalie verzorgen.

Een tent die weer en wind doorstaat

Met zijn stevige aluminium constructie is de Pagodetent opgewassen tegen slechte weersomstandigheden. Is er slecht weer op komst? Dan hoef je je om jouw Pagodetent geen zorgen te maken. De tent is bestand tegen zowel wind, regen als zon. Want waar tenten vaak zorgen voor bescherming tegen regen, kan ook beschutting voor de zon erg aangenaam zijn. Ook de ondergrond in een tent is belangrijk. Bang voor een modderige ondergrond door veel regenval? In de Pagodetent kan zowel onze vlonder- als onze systeemvloer worden gelegd. Zo houden jouw gasten ten alle tijden droge voeten!

Ga je voor één Pagodetent of koppel je ze aan elkaar?

Een Pagodetent is 25 vierkante meter, wat de tent geschikt maakt voor zo’n 15 tot 25 personen, afhankelijk van het soort evenement. Heb je behoefte aan meer ruimte? Dan koppel je er gewoon nog een Pagodetent aan! Of een andere tent zoals onze Aluhal. De Pagodetenten zijn zowel onderling als met diverse andere tenten te koppelen. Daardoor kan je altijd een tent realiseren die precies voldoet aan het formaat wat je in gedachten had. Door meerdere tenten in verschillende kleuren aan elkaar te koppelen, realiseer je een kleurig geheel.

Offerte aanvragen

Op korte termijn jouw Pagodetent 5×5 kopen

Wil je op korte termijn een Pagodetent 5×5 kopen? Geen probleem! We hebben van deze tenten namelijk een ruime voorraad, waardoor we onze tenten op korte termijn kunnen leveren. Desgewenst verzorgen wij zowel het transport als de opbouw op jouw locatie. Zo weet je zeker dat er veilig wordt gewerkt en dat jouw tent(en) staan als een huis! 

Donselaar Tenten is dé specialist op het gebied van tijdelijke en semipermanente accommodaties. Wil je ook profiteren van onze snelle en persoonlijke service? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het huren of kopen van één van onze andere tenten? Kijk dan rustig rond op de website of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!

Ik wil gratis een persoonlijk voorstel
 

Wij werken voor:

Logo Pleinvrees
Logo Amsterdam Open Air
Logo Pathe Arena Amsterdam
Logo Free Your Mind

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat