Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een luxe VIP tent huren voor jouw gasten

Een VIP tent huren om jouw belangrijkste gasten een warm welkom te geven? Je doet het bij Donselaar Tenten! Wij hebben namelijk de perfecte accommodaties met de juiste uitstraling. En naast onze VIP  tenten, kan je bij ons ook terecht voor alle andere tijdelijke accommodaties die je nodig hebt. Van compleet festivalterrein tot alle tenten voor jouw beurs: wij hebben ze. Naast tenten van hoge kwaliteit profiteer je altijd van onze flexibele en professionele service. Zo denken we graag mee over het volledig op maat maken van jouw tenten. Jouw ideale tent gevonden tussen al onze accommodaties? Wij verzorgen het hele proces van begin tot eind!

Snel en flexibel jouw VIP tent huren

In ons VIP Paviljoen hebben jouw gasten een extra luxe beleving. Je bepaalt zelf het precieze uiterlijk van de tent. Wat wel vaststaat, is dat de tent een exclusief en luxe uiterlijk heeft! Maar het precieze formaat, eventuele transparante wanden, hemelbekleding of tapijttegels, je bepaalt het allemaal zelf. Zo geef je het VIP Paviljoen jouw eigen gewenste uitstraling. Want geen enkel evenement is hetzelfde en dat geldt ook voor onze VIP  tenten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk op de foto’s hoe onze andere klanten hun VIP Paviljoen vorm hebben gegeven.

Een tent huren zonder zorgen

Kies je ervoor een VIP tent of andere tent te huren via Donselaar Tenten, dan ga je een zorgeloos proces tegemoet. We maken het je namelijk zo gemakkelijk mogelijk! Zo denken onze specialisten graag met je mee over de juiste tent voor jouw evenement. Twijfel je over welk formaat tent je nodig hebt? Bereken op onze website in minder dan een minuut jouw ideale tentmaat. Na het realiseren van jouw tent, verzorgen we zowel het transport als de op- en afbouw. Zo wordt alles voor je geregeld en heb je nergens omkijken naar!

Altijd een VIP tent van de hoogste kwaliteit

Bij het huren van een VIP  tent of een andere tijdelijke accommodatie, wil je rekenen op hoge kwaliteit. En dat is precies wat Donselaar Tenten keer op keer biedt. Wij produceren al onze tenten zelf en kunnen daardoor bij elke tent de hoogste kwaliteit garanderen. Denk aan het gebruik van goede materialen, maar natuurlijk ook het zorgvuldig opbouwen van alle tenten. Al onze medewerkers hebben dan ook de juiste certificaten en weten precies wat belangrijk is. Lees meer over de kwaliteit en veiligheid van onze tenten.

Offerte aanvragen

Jouw VIP Paviljoen in korte tijd gerealiseerd

Een ander voordeel van ons productieproces is dat wij onze tenten altijd op korte termijn kunnen leveren. We hebben namelijk een ruime voorraad en bij nood schakelen we zeer snel. Het maakt dus niet uit op welke termijn je een VIP tent wilt huren, Donselaar Tenten is jouw specialist! Heb je een VIP tent nodig voor één week of wil je hem meerdere jaren gebruiken? Voor al onze tenten bepaal je zelf de huurperiode. Meer weten over het huren van een VIP tent of onze andere tenten? Neem contact met ons op of vraag direct jouw offerte op maat aan!

Ik wil vrijblijvend een persoonlijk voorstel
 

Wij werken voor:

Neverland Logo
Logo Soenda
Logo Mazda
Logo Stoke City

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat