Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Ontdek de vele mogelijkheden van een alu tent

De alu tent: de perfecte evenementenlocatie

Een chique hal van tienduizenden meters groot? Wij draaien er onze hand niet voor om. Met een maximale breedte van 30 meter en een lengte die per 5 meter onbeperkt te verlengen is, biedt onze Aluhal tal van mogelijkheden. Zowel voor zakelijke evenementen als (grote) festivals is een alu tent een geschikt onderkomen. Voor een bijzondere sfeer kan je bijvoorbeeld kiezen voor een transparant dak of transparante wanden. Daarnaast leveren we de Aluhal desgewenst in een andere kleur of met full-colour bedrukte zeilen. Ook een passende tentvloer voor in de alu tent huur of koop je bij ons.

Mogelijkheden Alu Tent

Een alu tent als sfeervolle trouwlocatie

Altijd al willen trouwen in een tent? Een alu tent is de perfecte trouwlocatie! Met zijn lichte en sfeervolle uiterlijk is het de ideale tent voor een bruiloft. Niet alleen is de tent gemakkelijk aan te passen aan het aantal gasten, ook bepaal je zelf hoe de tent er precies uit komt te zien. Of het nu gaat om alleen het houden van de ceremonie, of ook het bieden van een plaats voor de borrel, het diner en een spetterend feest, onze Aluhallen staan als een huis! Bekijk ook de andere tenten die wij hebben voor het vieren van jullie bruiloft.

Voorbeeld trouwtent verhuur

Een alu tent als bedrijfsoplossing

Naast toepassingen voor feesten en evenementen, is de alu tent ook een zeer geschikte bedrijfsoplossing. Van een geïsoleerde opslagtent tot een tijdelijke showroom inclusief complete aankleding, door de verschillende opties kan de alu tent overal voor worden ingezet. Een extra groot voordeel voor ondernemers is dat we op zeer korte termijn kunnen leveren. Met onze ruime voorraad schakelen we in geval van nood zeer snel en komen de tent al binnen een week bij je op het terrein opbouwen.

Tentvloer Kopen

Op de service van Donselaar Tenten kan je bouwen

Donselaar Tenten is de specialist in het verhuren van tijdelijke accommodaties. En onze alu tenten zijn niet alleen te huur, maar ook te koop! Door de vele mogelijkheden die de Aluhal biedt én onze flexibele constructie, kunnen we altijd een oplossing op maat bieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan. Heb je nog vragen of wil je met ons overleggen over de mogelijkheden? Dat is uiteraard mogelijk! Als je twijfelt of het wel mogelijk is een tent op jullie locatie op te bouwen, kunnen we ook altijd even langskomen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen
Alu Tent Mogelijkheden

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Offerte aanvragen

Wij werken voor:

Logo Volkswagen
Logo TNT
Logo Free Your Mind
Logo Oranjebloesem

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat