Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Ontmoetingshuisjes: breng menselijk contact veilig naar verpleeghuizen

Ontmoetingshuisjes: geen nieuw scrabblewoord, wel een nieuwe manier van in contact komen met elkaar. Het corona-virus is hier en het blijft voorlopig ook nog. Inmiddels is het geen paar weken binnen zitten, maar moeten we manieren vinden om de anderhalve metersamenleving zo prettig mogelijk te maken. Ook voor de mensen in de risico-groep, zoals in verzorg- en verpleeghuizen. Om daar het menselijk contact op een veilige manier terug te brengen, bieden wij zogenaamde ontmoetingshuisjes aan.

Ontmoetingshuisjes: elkaar zien en spreken

Voor bewoners van verzorg- en verpleeghuizen werd het vanaf 12 maart steeds stiller. De nieuwe technologie is fijn, Facetime, (video)bellen, etc. – maar voor de mensen die hier wonen vaak nog onwennig. Met ontmoetingshuisjes brengen we het ouderwetse contact op een veilige manier weer een beetje terug. In plexiglas huisjes zit in het midden een plexiglaswand. Het huisje heeft een twee ingangen, een voor het bezoek en een voor de bewoner van het verpleeg- of verzorgingshuis. Met een spreek-luisterverbinding kunnen mensen elkaar op een veilige manier zien en spreken. Bijna alsof je bij elkaar aan de keukentafel zit.

Offerte aanvragen

Plexiglas huisje: makkelijk en veilig schoon te maken

Een plexiglas huis lijkt een beetje op het Glazen Huis. Plexiglas is namelijk helder en je kunt er uitstekend doorheen kijken. In deze Corona-tijden zie je dit materiaal ook als schermen bij kassa’s of op andere plekken waar mensen elkaar tegenkomen. Het is makkelijk afneembaar, waardoor het goed schoon te houden is. Net als op ‘echt’ glas zie je vuil direct zitten, waardoor viezigheid direct opvalt. Het ontmoetingshuisje kan na elk bezoek schoongemaakt worden, zonder dat de kwaliteit van het plexiglas achteruitgaat. Zo kunnen veel ouderen en hun bezoekers genieten van de mogelijkheid tot contact in het ontmoetingshuisje.

Ontmoetingshuisjes bij Donselaar Tenten

Wij werken veel met het materiaal en hebben al veel plexiglasschermen geplaatst in grote supermarkten. Door onze ervaring met het materiaal en met tijdelijke accommodaties kunnen we u goed adviseren hoeveel ruimte u nodig hebt, waar u de ontmoetingshuisjes het best neer kunt zetten en hoe we dit het snelst voor uw organisatie kunnen realiseren. Onze specialisten denken graag met u mee!

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte
 

Wij werken voor:

Logo Beach Throwdown
Logo Stoke City
Logo Dance Behind The Wall
Logo Mysteryland

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat