Outdoortent huren voor een buitengewone ervaring

Een legertent huren en genieten van de natuur, dat klinkt toch buitengewoon?! Je kent het wel; even ontsnappen aan het vluchtige leven van alledag en op zoek naar de rustgevende werking van het buitenleven. Met de legertenten van Donselaar Tenten is deze ervaring binnen handbereik. Ontdek onze legertenten voor het echte kamperen of kies voor de safaritent XS, perfect geschikt voor grote evenementen en festivals en voorzien van luxe en comfort.

Offerte aanvragen

Met een outdoor tent huren ervaar jij buiten binnen

Kamperen met kleine en grote groepen

Het leuke aan kamperen is natuurlijk het optimale outdoor gevoel. Overdag outdoor activiteiten ondernemen, de avond doorbrengen met een kampvuur en elkaar urenlang sterke verhalen vertellen. Daar hoort natuurlijk ook het overnachten in een outdoor tent bij. En dan niet in zomaar een tent. Nee, een echte legertent zorgt voor net dat extra authentieke outdoor gevoel. Bekijk de pagina van onze legertent voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Luxe tent huren maar toch het outdoor gevoel

Luxe kamperen en toch het outdoor gevoel ervaren? Dat kan! Je hoeft niet per se een legertent te huren om toch het outdoor gevoel te ervaren. Je kunt ook een safaritent XS huren, voorzien van veel luxe. Deze tent wordt compleet ingericht met twee bedden, een nachtkastje en een vlonder om gezellige avonden buiten voor je tent te beleven. Benieuwd naar kamperen met luxe? Ontdek dan nu de safaritent XS en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies