Outdoor tent huren voor een buitengewone ervaring

Een outdoor tent huren en genieten van de natuur, dat klinkt toch buitengewoon?! Je kent het wel; even ontsnappen aan het vluchtige leven van alledag en op zoek naar de rustgevende werking van het buitenleven. Met de outdoor tenten van Donselaar Tenten is deze ervaring binnen handbereik. Ontdek onze legertenten voor het echte kamperen of kies voor de Luxury Lodge voor net even wat meer comfort.

Offerte aanvragen

Met een outdoor tent huren ervaar jij buiten binnen

Kamperen met kleine en grote groepen

Het leuke aan kamperen is natuurlijk het optimale outdoor gevoel. Overdag outdoor activiteiten ondernemen, de avond doorbrengen met een kampvuur en elkaar urenlang sterke verhalen vertellen. Daar hoort natuurlijk ook het overnachten in een outdoor tent bij. En dan niet in zomaar een tent. Nee, een echte legertent zorgt voor net dat extra authentieke outdoor gevoel. Legertenten huren voor kampen en buitenactiviteiten doe je bij Donselaar Tenten. Voor zowel kleine als grote groepen.

Luxe tent huren maar toch het outdoor gevoel

Luxe kamperen en toch het outdoor gevoel ervaren? Dat kan! Je hoeft niet per se een legertent te huren om toch het outdoor gevoel te ervaren. Je kunt ook een safaritent huren met luxe. De Luxury Lodge om precies te zijn. Deze tent wordt compleet ingericht met twee bedden, een nachtkastje en een vlonder om gezellige avonden buiten voor je tent te beleven. Benieuwd naar kamperen met luxe? Ontdek dan nu de Luxury Lodge.

Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies