Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een strakke overkapping voor elke padelbaan

Op zoek naar een mooie overkapping voor een padelbaan? Donselaar Tenten is het adres! Al jarenlang leveren wij bedrijfsaccommodaties op maat. Omdat we al onze overkappingen en andere accommodaties zelf produceren, kunnen we hierbij de hoogste kwaliteit garanderen. Met onze accommodaties kan je alle kanten op! Het overdekken van jullie padelbaan doen we snel én vakkundig. Zodat jullie ook met slecht weer zonder zorgen kunnen genieten van dit mooie spel. Benieuwd naar de mogelijkheden om een overkapping te huren of te kopen voor jullie baan? Maak kennis met het veelzijdige aanbod van Donselaar Tenten.

Een op maat gemaakte overkapping van jullie padelbaan

Hoeveel padelbanen willen jullie overdekken? Gaat het om één baan, om één baan inclusief tribune of willen jullie misschien meerdere banen overdekken? Met onze overkappingen kan je alle kanten op. We maken de aluminium overkapping namelijk helemaal naar jullie wens. Zo kunnen we een accommodatie tot wel 30 meter breed maken, waarbij je profiteert van een vrije overspanning. Daardoor zijn er geen middenpalen in de tent en kan de ruimte volop benut worden. In de lengte is de overkapping per 5 meter onbeperkt te verlengen en ook in de hoogte is er veel mogelijk.

Accommodaties van de hoogste kwaliteit bij Donselaar Tenten

Natuurlijk wil je graag dat een overkapping er mooi uitziet én van hoge kwaliteit is. Bij Donselaar Tenten hebben we die twee factoren perfect weten te combineren. Tijdens de productie van onze accommodaties gebruiken we uitsluitend de beste materialen. Daarnaast worden de accommodaties opgebouwd door ons ervaren team, waardoor ze staan als een huis. En ja, ook het oog wil wat! Daarom maken we voor jullie padelbaan een strakke overkapping, die een aanwinst is voor jullie baan.

Lease, huur of koop een overkapping op maat

Hoelang hebben jullie een overkapping voor de pabelbaan of banen nodig? Donselaar Tenten verzorgt zowel tijdelijke als semipermanente oplossingen. Je kan bij ons namelijk terecht voor huur, lease en koop. Bij het huren van een overkapping bepaal je zelf de huurperiode, wel zo gemakkelijk. Kies je voor lease, dan wordt je direct financieel eigenaar van de tent. Je betaalt de aanschaf echter in meerdere termijnen, waardoor je financieel gezien meer armslag houdt. Onze adviseurs denken graag mee over wat voor jullie de beste oplossing is. Kies je voor het aanschaffen van een overkapping, dan heb je hier maar liefst 15 jaar lang plezier van!

Van begin tot eind de beste service

Wij leveren niet alleen de beste producten, maar ook de beste service. Van begin tot eind denken we met je mee en staan we voor jullie klaar. Zo kunnen onze adviseurs bijvoorbeeld op locatiebezoek komen om ter plekke te kijken wat er mogelijk is. Daarnaast kunnen we natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opstellen en al jullie andere vragen beantwoorden. Ook kan je rekenen op een snelle service. Bij spoed kunnen we al binnen een week na de orderbevestiging jullie overkapping op locatie hebben staan. Zo kunnen jullie in korte tijd weer onbezorgd padel spelen, zonder zorgen over regen of andere slechte weersomstandigheden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en profiteer van de voordelen van Donselaar Tenten!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Knauf
Logo Stoke City
Logo Defqon
Logo Festifoort

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat