Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Pagodetenten te huur in diverse kleuren

Zoek niet verder als je op zoek bent naar een veelzijdige tent, wij hebben namelijk de mooiste pagodetenten te huur! Deze veelzijdige tenten zijn inzetbaar voor tal van verschillende doeleinden. Zo is het de perfecte tent om te gebruiken op een beurs. De tent kan dienst doen als stand of onderdak bieden bij het geven van een workshop. Maar uiteraard zijn de pagodetenten op veel meer manieren inzetbaar. Op tal van evenementen gestaan hebben ze het evenemententerrein opgevrolijkt. Van festival tot bruiloft, de pagodetent bewijst zijn veelzijdigheid keer op keer. Door de verschillende kleuren van onze pagodetenten, kan je altijd de kleur kiezen die past bij jouw evenement.

Koppelbare pagodetenten te huur

Een groot voordeel van onze pagodetenten is dat ze koppelbaar zijn. Niet alleen met elkaar, maar ook met bijvoorbeeld de Aluhal. Daardoor kan je een oppervlak naar wens overdekken en ben je niet beperkt tot het oppervlak van één pagodetent. Perfect als je bijvoorbeeld een bar wilt overdekken of de pagodetenten wilt gebruiken als garderobe. Door het mooie puntdak valt de pagodetent altijd op en is het een mooie verschijning op ieder evenement. Alle specificaties van de pagodetenten die we te huur hebben vind je op de pagina over deze tent.

Kies een kleur of combineer

Onze pagodetenten zijn te huur in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen voor een witte tent, maar behoort ook een zandkleurige, paarse, groene of transparante tent tot de mogelijkheden. Staat bij een bruiloft de witte pagodetent vaak erg chique, voor een festival ben je wellicht juist op zoek naar meer kleur. Ook leuk is het combineren van verschillende kleuren met elkaar, waardoor je een opvallend geheel krijgt. We leveren de tent(en) desgewenst met bannerframe, waardoor je de pagodetent nog meer kunt personaliseren. Zo maak je het plaatje helemaal compleet.

Pagodetenten te huur inclusief de beste service

Ook als je een pagodetent huurt kan je natuurlijk rekenen op de uitstekende service van Donselaar Tenten. Van begin tot eind nemen we je graag alle zorgen uit handen. Van hulp bij het kiezen van de juiste tenten tot het opbouwen van het volledige evenemententerrein, je kan het gerust aan ons professionele team overlaten. Door onze grote voorraad kunnen we jouw tent altijd snel leveren. Ben je dus op zoek naar pagodetenten die te huur zijn op korte termijn, dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent het huren van een pagodetenten of één van onze andere tenten.

Voldoet de pagodetent aan al jullie wensen?

Of past één van onze andere tenten misschien nog beter bij het beeld wat je voor ogen hebt? In ons ruime assortiment zitten namelijk diverse tenten die je kan inzetten voor jouw evenement. En we leveren je natuurlijk graag de tent die past bij al jullie wensen. Neem een kijkje bij alle tenten die we aanbieden. En wist je al dat onze pagodetenten te huur zijn, maar dat je ze daarnaast ook kan kopen? Ideaal als je met regelmaat gebruik wilt maken van alle voordelen van deze veelzijdige tent. Meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Oranjebloesem
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Vitesse
Logo Defqon

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat