Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Veilig contact
Snel geleverd
Goed toegankelijk

Praathuisjes: coronaproof menselijk contact

Andere verpleeghuizen hebben ineens praathuisjes. Wat is het, waarom is het zo’n ding en hoe komt u er ook aan? Bij Donselaar Tenten kunnen we snel schakelen, waardoor we praathuisjes bij uw verzorg- of verpleegtehuis razendsnel kunnen realiseren. Zodat we menselijk contact op een corona-proof manier weer terug kunnen brengen.

Veilig afspreken met Opa en Oma

Sinds 12 maart 2020 is het heel stil voor bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen. De (klein)kinderen, familie en vrienden mogen niet meer op bezoek komen. Hoewel de nieuwe technologie uitkomst biedt, kan niets op tegen elkaar echt even zien en spreken. Zonder tussenkomst van scherm. Gewoon lekker ouderwets. Het praathuisje brengt deze ouderwetse gezelligheid weer een beetje terug. In het midden van dit ontmoetingshuisje zit een plexiglas wand. Aan elke kant van de wand zit een ingang, een voor bezoek en een voor de bewoner. Een spreek-luisterverbinding zorgt ervoor dat je elkaar goed kunt verstaan. Alsof je bij elkaar aan de keukentafel zit. 

Doorzichtige praathuisjes schoonmaken

De praathuisjes die wij leveren zijn van plexiglas. Een soort plastic wat in normale situaties als raam dient in onze tijdelijke accommodaties. Ideaal materiaal, want het is stevig, duurzaam en makkelijk schoon te maken. Wellicht ken je het al van de schermen bij de kassa’s in de supermarkt. Als het vies is, dan zie je dit direct. Het kan zonder verlies van kwaliteit snel en makkelijk schoongemaakt worden na gebruik. Zo kun je al met 1 praathuisje veel bewoners de mogelijkheid tot echt contact bieden. 

Offerte aanvragen

Voordelen huren bij Donselaar Tenten

Als je huurt bij Donselaar Tenten, dan weet je een aantal dingen zeker:

  • Je hebt 1 vast aanspreekpunt. dus geen gedoe met kastjes en muren.
  • Wij hebben alles in eigen beheer, waardoor we snel kunnen schakelen
  • Ruime voorraad = snelle levering

Menselijk contact snel geregeld bij Donselaar Tenten

Doordat plexiglas voor ons bekend materiaal is, kunnen wij er razendsnel en veilig mee werken. Ook helpt onze ervaring in tijdelijke accommodaties ons om u van passend advies te voorzien. Hoeveel ruimte heeft u nodig, wat is handig met doorlooproutes en bijvoorbeeld weersomstandigheden? Onze specialisten zitten voor u klaar.

 

Wij werken voor:

Logo Festifoort
Logo Oranjebloesem
Logo Wantijpop
Logo Paradijs Van Het Zuiden

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat