Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een professionele Aluhal huren bij Donselaar Tenten

Een professionele Aluhal huren voor jouw bedrijf of evenement? Donselaar Tenten maakt jouw Aluhal geheel op maat aan de hand van jouw wensen. De veelzijdigheid van een Aluhal maakt deze aluminium tenten geschikt voor tal van verschillende doeleinden. Van zakelijk gebruik tot feesttent, de tent is overal voor in te zitten. Bij Donselaar Tenten huur je altijd een Aluhal van de hoogste kwaliteit. Van onder tot boven stralen onze tenten kwaliteit uit. En dat merk je tijdens het gebruik van onze Aluhallen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we altijd een oplossing realiseren die volledig aansluit bij jouw wensen. Een grote of kleine Aluhal: Donselaar Tenten is jouw partner.

Tal van mogelijkheden bij het huren van een professionele Aluhal

Ben je een ondernemer en op zoek naar een tijdelijke bedrijfsaccommodatie? Of willen jullie als organisatie van een evenement een mooie en ruime locatie? Een Aluhal is met zijn strakke en professionele de perfecte oplossing, ook voor jouw situatie. Doordat de Aluhal zowel met als zonder isolatie gehuurd kan worden, is de tent bijvoorbeeld ook te gebruiken om in de winter een verwarmde ruimte te realiseren. Denk aan een tijdelijk winkelpand, een overdekt zwembad of een sfeervolle uitbreiding van jouw restaurant.

Altijd een Aluhal op maat voor jouw evenement

Het grote voordeel van een Aluhal is dat deze volledig op maat te maken is. Van een tent van 3 bij 5 meter tot een grote hal van 40 bij 400 meter: we verzorgen ook jouw professionele Aluhal op maat. Tot een breedte van 40 meter worden onze tenten opgebouwd met een vrije overspanning. Daardoor heeft de tent geen middenpalen en kan je de ruimte onder de tent optimaal benutten. Ook qua hoogte zijn er verschillende mogelijkheden. Zo verhuren we tenten met een hoogte van wel 4,5 meter. Hierdoor kunnen ook grotere voertuigen moeiteloos in en uit de tent rijden.

Van productie tot opbouw de beste service

Donselaar Tenten biedt haar klanten altijd de beste service. Dat begint met het leveren van hoogwaardige tenten. Of je nu een professionele Aluhal huurt of één van onze andere tenten: door het gebruik van de beste materialen en stevige constructies, leveren we altijd een tent van de hoogste kwaliteit. Naast het leveren van hoogwaardige tenten, zorgen we er ook voor dat het hele proces voor jou zo zorgeloos mogelijk verloopt. Zo nemen we je het vervoer en de opbouw volledig uit handen. Onze gecertificeerde medewerkers garanderen zowel jouw als onze veiligheid.

Profiteer ook van onze professionele Aluhallen!

Een professionele Aluhal huren voor een scherpe prijs, het kan bij Donselaar Tenten. Wij houden het hele proces in eigen hand, wat verschillende voordelen heeft. Naast de hoge kwaliteit die wij leveren, kunnen we snel schakelen. Daardoor staat jouw Aluhal altijd snel op locatie! Daarnaast hanteren we scherpe prijzen. Doordat je zelf de huurperiode bepaalt en deze per week kan verlengen, weet je precies waar je aan toe bent en betaal je nooit teveel. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor het huren van één van onze professionele Aluhallen? Vraag direct een offerte aan of neem contact op met onze adviseurs!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo FALK
Logo Ferrari
Logo Stoke City
Referentie Hockey Loverz

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat